Kubatov a Groupamában díjazta a Paks alkalmazottját

Meghatódottan nyilatkozott.

Forrás: paksifc.hu

Lacza Józsefet, a Paksi FC pályafenntartóját az Év sportpálya-fenntartója díjjal jutalmazták kemény munkája elismeréseképpen.
 
Közel 150 fő részvételével rendezte meg a Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesülete második konferenciáját a Groupama Arénában, melyet Kubatov Gábor, a rendezvény és a szakmai-díj védnöke csak a “Szakma ünnepe”-ként jellemzett, számol be róla oldalán az atomvárosi egyesület. 
 
Nagy elismerésben részesült az egyesület pályafenntartója, Lacza József, aki az NBI-es kategória legjobbja díjat kapta. Az elismerést a Magyar Labdarúgó Szövetség által bevezetett úgynevezett PIP-program (Pitch Improvement Programme) mérései alapján osztották.
 
A szakember meghatódottan nyilatkozott a díj átvételét követően a klub honlapjának. Elmondta, titokban reménykedett, hogy a legjobbak közt lesz, hiszen a náluk vendégeskedő játékosoktól, szakmai vezetőktől, és mentorától is folyamatosan dicsérteket kapott. Hozzátette, ez jó visszacsatolás, megerősítés volt munkájában, de van még mit tanulnia, és szeretne is fejlődni.
 
A paksi pálya többihez mért viszonyára irányuló kérdésre elmondta, a sajátjuknál talán nincs stabilabb játéktér Magyarországon. Egy NBI-es mérkőzést követően nagyon kevés gyepsérülésük van, mindösszesen 15-20 darab, ami minimálisnak tekinthető. Máshol ez a szám 100-200 is lehet.
 
A teljes interjú, melyben hétköznapjairól is mesélt Lacza József, a csapat Hajrá! stadionmagazinjában lesz olvasható.

Legfrissebb híreink