Kritizált a Vidi kapusa, teljesítette ígéretét a Fradi edzője

Legendás mesterére emlékezik a DVSC.

Forrás: molfehervarfc.hu

A DVSC Közleménye:

"Ma 13 éve, 2008. augusztus 18-án óriási veszteség érte klubunkat: 56 éves korában elhunyt a DVSC egykori sikertrénere, a Loki-szurkolók nagy kedvence, Garamvölgyi Lajos. 

Csapatunk a mester irányításával érte el története első bajnoki dobogós helyezését (1995) és első Magyar Kupa-győzelmét is (1999). Játékosként is évekig szolgálta a Lokit, edzőként pedig a legnagyobbak közé emelkedett.

Emlékét megőrizzük!

„Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá, 
Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem… 
Ez mind Te vagy nekünk. 
Köszönünk mindent! 
Isten veled, Garamvölgyi Lajos!” 

(Loki B-közép)" 

FERENCVÁROS:

Ahogy korábban már jeleztük, a Fradi női játékosai a BL-selejtezőben 2-1-es győzelmet arattak a lengyel Czarni Sosnowiec ellen.

Dörnyei Balázs a fradi.hu-nak elmondta, a lányok a győzelem után annyi hamburgert ehetnek, amennyit akarnak:

"Nagy ünneplés természetesen nem lesz, annyit fogunk ünnepelni, hogy végre ehetnek rendesen egyet a lányok… A hotelben ugyanis, ki tudja miért, vendéglátóink az elmúlt napokban szó szerint katasztrofális minőségű étellel készültek nekünk. Azt kérte a csapat, hadd menjenek el a legismertebb gyorsétteremlánc legközelebbi éttermébe, amit én ugyan nem szeretek, de megígértem nekik, ha nyerünk, annyi hamburgert rendelhetnek, amennyit csak akarnak, úgyhogy a hotel felé a buszunk tesz egy kitérőt… Utána viszont nem lesz semmilyen nagyobb ünneplés, hiszen még nem értünk el semmit, ugyanott tartunk, mint egy évvel ezelőtt, és nyilvánvaló, hogy most már szeretnénk továbbjutni. Rettentő nehéz dolgunk lesz az albánok ellen is, egy teljesen friss csapattal kell megmérkőznünk, nekünk pedig biztos hogy benne lesz ez a meccs a lábunkban, de a mai győzelem elég erőt kell hogy adjon ahhoz, hogy bármi áron, de megnyerjük a pénteki mérkőzést is és bejussunk Európa legjobb 32 csapata közé" - nyilatkozta az FTC edzője.

MOL FEHÉRVÁR:

A Vidi idényrajtja nem úgy sikerült, ahogy azt remélték a szurkolók. A csapat a Konferencia Ligától hamar elbúcsúzott, a bajnokságban pedig két meccs után csak két ponttal rendelkezik.

Kovácsik Ádám, a fehérváriak kapusa az nso.hu-nak adott nyilatkozatában próbálta a gyengébb start okait megfejteni. A rutinos játékos kritizált is, hiszen úgy érzi, hogy elfelejtettek nyerni. 

"Érdekes, hogy a négy mérkőzésen háromszor mi vezettünk egy nullára, de az örmény csapat, valamint a Zalaegerszeg és a Gyirmót is egyenlített – azért, mert nem zártuk le a meccset korábban, pedig volt rá lehetőségünk. A gólok zömét szabad- és szögletrúgások után kaptuk, ezekben a szituációkban sokkal jobban kell koncentrálnunk. Be kell látnunk, elfelejtettünk nyerni"

Szabics Imre csapata a Kisvárda ellen javíthat a mérlegén a hétvégén. 
 

Legfrissebb híreink