Közülük kerül majd ki a Loki-szépe választás győztese

Debrecen – A szervezők szerdán hirdetnek majd végeredményt.

Forrás:

A DVSC közleményét változtatás nélkül közöljük.

 

„Nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat a Loki Klubba szerdán 19 órakor, a „Loki Szépe” döntőjére.

 

Mint arról már korábban beszámoltunk, a DVSC Futballszervező Zrt. „Loki Szépe” elnevezésű versenyt indított. A jelentkezők november 1-jén, kedden 16 óráig várják a voksokat a Loki hivatalos Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/dvscfoci/photos/?tab=album&album_id=1625160044168163)

A szerdán 19 órakor rendezendő döntőbe a 10 legtöbb lájkot gyűjtő hölgy jut be, akik közül együttesünk játékosai és vezetői döntik el a végső győztest.

 

A Loki Szépe DVSC VIP-bérletet, portfólió fotózást, egy-egy éves szolárium és Corpus Fitness bérletet, valamint kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét nyer. A második helyezett fél éves Corpus Fitness bérletet és egy portfólió fotózást, míg a harmadik helyezett hölgy negyed éves Corpus-bérletet és portfólió fotózást nyer.

 

Továbbá, a legtöbb lájkot gyűjtő versenyzőt is jutalmazzuk, ő egy hajdúszoboszlói wellness hétvégével gazdagodik.

 

Emellett mind a tíz lányt meghívjuk a november 5-i, soron következő hazai mérkőzésünkre, amelyen a Mezőkövesdet fogadjuk a Nagyerdei Stadionban. Az első három helyezett, valamint a különdíjas hölgy a meccs félidejében a pályán kapja meg a nyereményét. 

 

Várjuk szurkolóinkat a rendezvényre, amely után nem ér véget a program, hisz a jelenlévők három óriáskivetítőn is figyelemmel kísérhetik majd az egyes Bajnokok-Ligája mérkőzéseket. Ismét lesz BL-tippjáték, valamennyi szerdai összecsapásra kell majd tippelni, aki pedig a legtöbbet helyesen eltalálja, DVSC ajándékcsomagot kap.

 

Továbbá minden vendég 20% kedvezménnyel fogyaszthat forralt bort, forró csokit és házi szörpöt.”

 

A fotók a linkre kattintva érhetőek el

Legfrissebb híreink