Középpályással erősített a Kaposvár

Meggyőzte a szakmai stábot.

Forrás: aqvitalfc.hu

Nincs könnyű helyzetben a Kaposvár. A Rákóczi az utolsó helyen áll az NB I táblázatán, a csapatot jelenleg 7 pont választja el a bennmaradástól. A csapat a tavaszi rajton 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával, ezen a hétvégén pedig a Diósgyőr otthonában vizitálnak a Somogy megyeiek. 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Ugrai elhagyta a csapatát - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A kaposvári vezetők megszerezték Farkas Aurélt - számol be a Csákvár weboldala. A 25 esztendős védekező középpályás próbajátékon vett részt a Kaposvárnál, és teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot, így a vezetők szerződtették Farkast. Farkas ebben a szezonban csupán 151 percet töltött a pályán, aminek az a magyarázata, hogy a futballista sérüléssel is bajlódott. Az előző idényben sokkal fontosabb szerepet töltött be a Csákvár csapatában, amit bizonyít, hogy 2854 percet kapott a bizonyításra az NB II-ben. 

A Kaposvár korábban Antun Palic, Igors Tarasovs és Dinko Trebotic érkezését jelentette be. 

Legfrissebb híreink