Kövesd-Honvéd: ítéletidő - GÓLOK TÖRTÉNETE

Bajban a szezon meglepetéscsapata.

Forrás: honvedfc.hu

MEZŐKÖVESD-HONVÉD 1-2

Ítéletidőben nyert a Honvéd a Mezőkövesd vendégeként, egy ideig úgy tűnt, hogy nem is tudják befejezni a meccset a csapatok. A második félidő közepén félbeszakadt a meccs az időjárás miatt, de az eső enyhülésével befejeződött a meccs. A Honvéd a győzelmével megközelítette a dobogó legalsó fokát elfoglaló Mezőkövesdet. Kuttor csapatának hamar össze kell szednie magát, ha meg akarják tartani a dobogós helyezésüket.

 

Mezőkövesd-Honvéd: félbeszakadt! - NB1.hu

 

 

A MECCS FŐSZEREPLŐI: A KISPESTI ULTRÁK

Eshet az eső, fújhat a szél, de az ultrák kitartanak. Remek szurkolásukkal belehajszolták a csapatukat a győzelembe.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: NAGY DÁNIEL KIhAGYOTT HELYZETE

Az 5. percben Lovric eladta a labdát az ötös előtt, utána Zivzivadze beadását Nagy Dániel köépről, 6 méterről a kapu mellé rúgta. Amennyiben ennyire korán meg tudta volna szerezni a vezetést a Mezőkövesd, az nagyban befolyásolta volna a mérkőzés további részét.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

10. perc: Uzoma beadását Pillár Hidi elé fejelte, aki kapura lőtt 22 méterről. A lövést csak csak kiütni tudta Szappanos, a labda Ugrai elé került, aki 11 méterről a bal alsóba helyezett. 0-1!

 

Security Check Required

(null)

 

37. perc: Ugrai szerzet labdát a tizenhatos előtt, majd remekül ugratta ki Gazdagot, aki 7 méterről gyönyörűen a kapuba emelt. 0-2!

 

Security Check Required

(null)

 

90+4. perc: Besirovic szögletét Dragóner elé fejelte le Pillár, aki az ötösről a jpbb alsó sarokba az ötösről. 1-2!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a kiesés elől menekülő Újpest vendége lesz a Mezőkövesd, míg a Honvédra az NB I éllovasa, a Ferencváros vár hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV:

Mezőkövesd Zsóry FC-Budapest Honvéd 1-2 (0-2)

Mezőkövesd, v: Vad II
Mezőkövesd: Szappanos - Farkas (Pekár, 74.), Pillár, Karnyickij, Vadnai - Besirovic, Meszhi (Vajda, 10.), Nagy D. (Takács T., 68.), Cseri - Zivzivadze (Dragóner, 84.), Jurina
Honvéd: Tujvel - Batik, Kamber, Lovric - Mezgrani, Szendrei, Hidi, Nagy G. (Kesztyűs, 57.), Uzoma - Gazdag (Irimiás, 70.), Ugrai (George, 70.)
gólszerzők: Dragóner (94.), illetve Ugrai (10.), Gazdag (38.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTVE: SZOMBAT, 12.42

Lanzafame nélkül - REAKCIÓK - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink