Kövesd-Fradi: Kuttor nem ajánlana senkit a válogatottba, de... - reakciók

Saját játékukkal verték Kuttorék Rebrovékat.

Forrás:

Játékosként már nyert a Fradi ellen Kuttor Attila, ám most már első edzői sikerét is elkönyvelheti a zöld-fehérek ellen. 3-0-ás sikert arattak hazai pályán, ezzel e meglepetéscsapat újabb meglepetést okozott. Nem csak nyerni tudott a csapat, hanem Kuttor szerint a legjobbjukat nyújtották, amióta ő a vezetőedző. Ezzel a meccsel sokkal nyitotabbá vált a bajnokság, hiszen a Vidi közelebb tudott lépni a Ferencvároshoz, valamint a Mezőkövesd is csak 2 ponttal van lemaradva a fehérváriaktól.

Szorosabbá tette a Kövesd a Fradi ellen a dobogós helyekért vívott csatát - NB1.hu

A Ferencváros mezőkövesdi vendégszereplése már látatlanban is izgalmasnak ígérkezett, hiszen az NB I első és harmadik helyezettje csapott össze egymással. Az sem mellékes, hogy Magyar Aranylabda-díjas edzők néztek farkasszemet, Kuttor Attilát a legjobb magyar edzőnek, míg Sergei Rebrovot a legjobb nem magyar állampolgár edzőnek, aki a magyar labdarúgásért dolgozik választották meg a szakírók.

Így értékelt a mérkőzés után az M4Sportnak:

,,Nagyon komoly teljesítményt tettünk le az asztalra, egy ilyen értékmérő mérkőzésen az egyik legjobbunkat nyújtottuk, ha nem a legjobbunkat. Ez az igazi visszajelzés, ha így tudunk futballozni."

A mérkőzésre rengetegen látogattak ki, teltház volt. A sajtótájékoztatón elmondta tovább, hogy mire készültek és mennyit tudtak belőle megvalósítani. Marco Rossi is látta a meccset, így nem ajánlgatk senkit a válogatottba, majd a kapitány eldönti ki méltó erre.

Így nyilatkozott a meccs utáni sajtótájékoztatón:

,,Nagyon komoly értékmérő mérkőzés volt, az éllovast tudtuk legyőzni, a mutatott játék alapján megérdemelten. Amióta én vagyok a Mezőkövesd edzője, a legjobb teljesítményt nyújtottuk. Erre készültünk, a letámadást terveztük, és bár kilencven percen át nem bírtuk, utána váltottunk. A válogatottba nem ajánlok senkit, de ha a szövetségi kapitány látta a meccset, akkor biztosan felfedezett olyanokat a csapatunkban, akik méltóak a címeres mezre."

Kövesd-Fradi: Rebrov szerint akár jót is tehet egy ilyen vereség - reakció - NB1.hu

Rebrovék nem nyerőgépek, ezt újra el is mondta az edző. A 3-0-ás pofon, amit a Fradi kapott a Mezőkövesdtől, kicsit visszarántotta a csapatot a földre. Szép számmal keltek útra a zöld-fehérek fanatikusai rajtuk nem múlott semmi, de a pályán nem tudtak az ellenfél fölé kerekedni a játékosok.

Legfrissebb híreink