Koronavírusos a Vidi két alapembere, közleményt adott ki a rendőrség a Honvéd-Fradiról

Kihíváson vettek rész az MTK játékosai.

Forrás: honvedfc.hu

MOL FEHÉRVÉR FC
Ivan Petrjak és Stopira pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Csapatunk játékosai, Ivan Petrjak és a Zöld-foki Köztársaságban tartózkodó Stopira pozitív koronavírus-tesztet produkáltak. A korábban pozitív mintát adó Nego Loic tesztje viszont újra negatív lett.

HONVÉD-FERENCVÁROS
A rendőrség közleménye a Honvéd–Ferencváros mérkőzés kapcsán

A labdarúgó OTP Bank Liga soron következő fordulójában Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC mérkőzést rendeznek 2021. szeptember 11-én, 14:45-től új Bozsik Arénában.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség korlátozásokat léptet életbe az Aréna környékén.

A stadion beléptetőkapui 12:45-től nyitva állnak. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre időben érkezzenek, a beléptetés a szokottnál több időt vesz majd igénybe. A rendezők a beléptetés során védettségi igazolvány, érvényes belépőjegy, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány és ruházat-csomag ellenőrzését hajtják végre. 

Az érvényes belépőjeggyel és védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsátásra a stadionba!

A rendőrség Budapest XIX. kerület Hofherr Albert utca, Ady Endre út és Nagykőrösi út közötti szakaszát időlegesen és szakaszosan lezárja. Kérjük a mérkőzésre gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel a Hoffher Albert utca ezen szakaszán ne parkoljanak.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk. A védettségi igazolvány hamis, hamisított vagy más nevére szóló felhasználása bűncselekménynek minősül!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság

MTK
Négy játékosunk - Gheorghe Grozav, Marko Perkovic, James Weir és Ylber Ramadani - vett részt az idehaza "brazil körként", néhol "Maradona 7 Challenge" néven ismert dekázós kihívásban még a válogatott szünet előtt. Lássuk, kinek hogy ment, és azt is, hogy a mutatott teljesítményért milyen "zrika" járt a társaktól. Az MTK TV videója.

 

Legfrissebb híreink