Koronavírus: újabb 4 pozitív teszt a Puskás Akadémiánál - RÉSZLETEK

Szabadidőben kapták el a fertőzést az érintettek.

Forrás: Puskás Akadémia

Érdekes meccsen verte meg 3-1-re a Vidi a Puskás Akadémiát. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Márton Gábor, a hazaiak szakvezetője elismerte, nyolcvan percig nem játszott jól a csapata. Hornyák Zsolt, a felcsútiak mestere meg arról beszélt, hogy az utolsó 10 perccel volt elégedetlen.

Hornyák viszont arról is őszintén nyilatkozott, hogy a koronavírus ismét keresztülhúzta a számításait.

Mint elmesélte, az előző körben Kisvárdán győztek 3-0-ra, de pozitív teszt miatt ma négy, akkor kezdőként számításba vett futballistájára sem számíthatott. Hornyák kijelentette, Auerbach Martin, Szolnoki Roland, Radics Márton és Spandler Csaba tesztje pozitív lett.

Mint mondta, a kisvárdai siker után két nap szabadságot kaptak a játékosok, ekkor fertőződtek meg az említettek, akikről ez egyből kiderült, ahogy visszatértek a csapathoz és tesztelték őket.

Hornyák, az nb1.hu kérdésére válaszolva azt is elmondta, a horvát támadó, Antonio Mance, az első NB I-es meccsén játszó Alexandru-Mihail Baluta, illetve a gárda húzóembere, Josip Knezevic azért játszottak csak 45 percet ma (előbbit váltotta utóbbi, aki gólt is szerzett), mert korábban pozitív tesztet produkáltak, és az egészségügyi ajánlás miatt 4 hétig csak 45 percet játszhatnak azok, akik pozitív teszt után térnek vissza.

KORÁBBAN

Legfrissebb híreink