Koronavírus: Sallói visszatért - VIDEÓ

Németh Krisztián csapata is pályára lépett.

Forrás:

Az MLS legutóbbi játéknapján a Sporting Kansas City a Chicago Fire együttesét fogadta. A hazaiaknál csereként lépett pályára Sallói Dániel. Korábban az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy a 24 éves játékos elkapta a koronavírust, emiatt három bajnokit is ki kellett hagynia. Érdekesség, hogy legutóbb szeptember 3-án kapott bizonyítási lehetőséget.

Sallói nem csak a visszatérésnek, hanem a győzelemnek is örülhet, hiszen a Sporting Kansas City 1-0-s győzelmet aratott. Az összecsapás egyetlen gólját Reid szerezte a 67. percben. Reid egy szöglet után remek fejessel jutatta a labdát a kapuba. Érdekesség, hogy a második percben a Chicago Fire játékosa, Beric elhibázott egy tizenegyest. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy Melia javította a hibáját, hiszen a kapus szabálytalansága miatt került nehéz helyzetbe a Sporting. 

"Nem voltam boldog amiatt, ahogy kezdtük a találkozót. Tim Melia (a Sporting kapusa - a szerk.) nagyon jól védi a büntetőket, így bíztam benne. Nagyon sok alkalommal nem ragadtuk meg az esélyt ezen a meccsen, de szerencsére győztünk. Nagyon értékes három ponttal gazdagodtunk" - nyilatkozta Péter Vermes.

A napokban dőlt el, hogy Németh Krisztián visszatér Amerikába. A 37-szeres magyar válogatott futballista a Columbus Crew ajánlatára bólintott rá. Németh új alakulata 2-1-es vereséget szenvedett a Montreal Impact ellen. Németh Krisztián ezen a mérkőzésen még nem jutott szóhoz.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Sporting Kansas City–Chicago Fire 1–0
Columbus Crew–Montreal Impact 1–2

Legfrissebb híreink