Koronavírus: ennyit bukhat Dzsudzsák Balázs - megszólalt

Még mindig van bizonytalanság.

Forrás: mlsz.hu

Korábban beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs jövője kérdéses az al-Ainnál. Szerdán megírtuk, hogy a koronavírus-járvány miatt az Egyesült Arab Emírségekben felére csökkenthetik a fizetéseket, emellett azt is, hogy annak ellenére, hogy korábban azt nyilatkozta, június elsején kell visszatérnie klubjához, továbbra is Magyarországon tartózkodik.

Megvan, hol van Dzsudzsák Balázs - kép - NB1.hu

 

A Blikk cikke szerint az éves szinten 2,2 millió eurót (760 millió forintot) kereső Dzsudzsáknak 1,1 millió euróra (380 millió Ft-ra) csökkenhet a járandósága egy esztendőre vetítve, ugyanakkor még mindig nem biztos, hogy maradhat jelenlegi együttesében, amellyel június 30-ig érvényes a szerződése. Az al-Ain még hivatalosan nem jelezte, él-e a további, kétéves opcióval, hetekkel ezelőtt pedig az a hír is megjelent az arab sajtóban, hogy több csapat hívja a focistát.

Dzsudzsák távozik? - NB1.hu

 

Dzsudzsák a Rádió 1 Balázsék című műsorában árult el apró részletet a jövőjéről. "Nem akarom azt mondani, ezer százalék, hogy maradok, mert az akkor lesz csak biztos, ha aláírok" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink