Koronavírus: elmarad a Puskás Akadémia-Honvéd!

Hivatalos bejelentés. FRISSÍTVE!

Forrás:

ÍME, A HONVÉD BEJELENTÉSE:

"Később kerül sor a PAFC–Budapest Honvéd mérkőzésre
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint elmarad az augusztus 16-án, vasárnap 19:00 órára kiírt Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd FC OTP Bank Liga-mérkőzés.

A versenybizottság határozata szerint a Puskás FC Kft. sportszervezete egyoldalú halasztási kérelemmel fordult az MLSZ versenybizottságához, amely hozzájárult a mérkőzés elhalasztásához.

 

Az MLSZ Twitter-csatornáján arról számolt be, hogy „a Puskás Akadémia keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért a csapat Budapest Honvéd elleni mai OTP Bank Liga mérkőzését az MLSZ későbbi időpontra halasztotta, amikor a találkozót biztonságosan meg lehet rendezni.”

 

A találkozó új időpontját az MLSZ versenybizottsága tűzi majd ki."


A PUSKÁS AKADÉMIA KÖZLEMÉNYE

"Elmarad a Budapest Honvéd elleni mérkőzésünk!
Csapatunk keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért elmarad a Budapest Honvéd elleni OTP Bank Liga mérkőzésünk, amely  későbbi időpontban kerül megrendezésre. Klubunk minden előírást betartva jár el az ügyben."

 

FRISSÍTÉS:

Mint ismeretes, a Puskás Akadémia keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért a csapat Honvéd elleni, vasárnapi NB I-es mérkőzését az MLSZ elhalasztotta. 

A felcsúti találkozót az OTP Bank Liga első fordulójának keretében vasárnap 19 órától játszották volna, ám - az MLSZ honlapjának közleménye szerint - csak akkor kerül rá sor, amikor biztonságosan meg lehet rendezni. A Puskás egyoldalú halasztási kérelme után az új időpontot az MLSZ versenybizottsága tűzi majd ki.

AZ MTI INFORMÁCIÓI SZERINT A FELCSÚTI CSAPATBÓL NEM EGY, HANEM TÖBB JÁTÉKOS TESZTJE IS POZITÍV LETT.

 

A felcsútiak augusztus 27-én az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a svéd Hammarbyhoz látogatnak, kérdés, mennyiben befolyásolja a jelenlegi eset a közeljövő történéseit.

FRISSÍTVE: 13.25

Bejelentésre került, melyik meccset közvetíti az M4 Sport a Puskás Akadémia-Honvéd helyett, részletek a linkre kattintva érhetőek el

14.29:

FRISSÍTÉS:

Koronavírus: kiakadt a Honvéd ügyvezetője - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink