Koronavírus: aggasztó dologról beszélt a magyar válogatott játékos

Tombol a világjárvány az ázsiai országban.

Forrás: MTI

Koman Vladimir 2018-ban igazolt a Szepahan csapatához. Iránban még nem igazán tudták lefékezni a koronavírust, vasárnap például 2516 új esetet regisztráltak. Ettől függetlenül a 31 éves játékosnak vissza kellett térnie az együtteséhez.

 

"Annak örülök, hogy ismét focizhatunk és befejezhetjük a bajnokságot. Az viszont aggasztó, hogy több együttesnél vannak megbetegedések, és a tesztek során nálunk is kiderült, két játékos és két stábtag megfertőződött. Egyelőre sokkal többet nem tudok a kinti állapotokról, a saját szememmel kell majd látnom a körülményeket" - nyilatkozta a Blikknek Koman, aki a magyar válogatottban 36 mérkőzésen szerepelt.

 

Koman az elmúlt másfél hónapot Szombathelyen töltötte a szüleinél. A játékos szerződése egyébként 2021-ben jár le a jelenlegi gárdájánál. Koman ebben a szezonban 8 tétmeccsen lépett pályára, a statisztikai lapján egy gól szerepel.

"Profi labdarúgó vagyok, szerződésem van, amit be kell tartanom. Úgy tudom, a külföldi társaim közül mindannyian így tesznek (visszautaznak Iránba - a szerk.). Természetesen a járvány második hullámáról szóló hírek miatt mindenki aggódik, de fontos, hogy ne kezdjünk el pánikolni" - hangsúlyozta Koman. 

Legfrissebb híreink