Kórházban volt a Sepsi elnöke a Covid miatt, helyzetjelentést adott a csapatról is

Újra elkezdhetik nyerni a meccseket.

Forrás:

„Jobban vagyunk, ami nem azt jelenti, hogy teljesen talpra álltunk, de lassan a hátunk mögött hagyjuk ezt a csúnya egy-két hónapot” – mondta bizakodóan a Reggeli Startban Diószegi László, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK elnöke. A koronavíruson átesett klubvezető a kórházi élmények mellett a csapatával kapcsolatos elégedetlenségről is beszélt.

„Öt napot voltam kórházban kétoldali covidos tüdőgyulladással, nem kívánom senkinek” – kezdte Diószegi László koronavírusos megbetegedésének történetét, amit csapata több labdarúgójával egyetemben átélt. „Egy hete jöttem ki, de most is nehezen veszem a levegőt a hetedik lépcső után. Ezért is értem meg a fiúk szereplését, mert ez nem egy sima influenza, ahogy sokan mondják. Azt mondom mindenkinek, aki kételkedik benne, hogy ne érezze meg azt, amit én is éreztem.”

Diószegi László elmondása szerint rossz volt a stadiontól 100 méterre, tévén nézni a Poli Iasi ellen 3-3-ra végződött meccset, amit a Dinamo Bukarest elleni 0-0-s mérkőzésen újra átélt, de már a kórházban, ahol a sok rossz között jó élménye is volt: „A nővéreknél volt tévé. Mindannyian OSK-sok, óriási meglepetés volt számomra, hogy mindenki várta a meccset – megengedték, hogy beüljek hozzájuk, és megnézzem a meccset.” A Sepsi mecénása azt is elmondta, hogy a Dinamo elleni döntetlennel elégedetlen volt, szerinte a csapat „harmadik ligás teljesítményt nyújtott.”

„A győzelem várat magára, de biztos vagyok benne, hogy vasárnap megtörik a jég” – ezt a legutóbbi hat meccsén csupa döntetlent játszó csapata nyeretlenségi szériája kapcsán mondta a Sepsi OSK első embere. A román élvonal negyedik helyén álló csapatnak „az a kilenc játékos kell, akik a múlt héten jöttek ki a karanténból, de nem tudtak játszani, mert nagyon rossz fizikai állapotban voltak. Vasárnap játszunk Nagyszebenben, egész pontosan Medgyesen, a kilenc közül három-négy játékosra lesz szükségünk, akik tudnak annyira segíteni, hogy a hetedik meccsen megszerezzük a három pontot” – mondta a koronavírusból felgyógyult, otthonában lábadozó Diószegi László.
 

Legfrissebb híreink