Kórházba került az Újpest edzője

Csapata győzelemmel lepte meg.

Forrás:

Az Újpest a Kaposvár otthonában aratott 3-2-es győzelmet. A lila-fehéreket ezen a mérkőzésen nem Nebojsa Vignjevics irányította. A tréner ugyan elutazott a csapattal a Somogy megyei együttes stadionjába, de gerincfájdalmai miatt nem tudott leülni a kispadra. Az m4sport.hu értesülései szerint a szakembert kórházba kellett szállítani. 

Vignjevics már régóta bajlódik a gerincsérvével, már nyáron is elárulta, hogy komoly fájdalmai vannak.

A lila-fehérek győzelme után a másodedző, Víg Péter nyilatkozott. 

A Kaposvár-Újpest mérkőzés összefoglalója:

Kaposvári Rákóczi FC-Újpest FC 2-3 (1-2)
Kaposvár, v.:
Pillók
gólszerzők: Balázs Zs. (5.), Ádám M. (53.), illetve Zsótér (27.), Simon K. (43.), Nwobodo (49.),
sárga lap: Nwobodo (34.), Pauljevic (57.)
Kaposvári Rákóczi FC: Slakta - Nagy J. (Vachtler, 70.), Szabó A., Nagy T., Fodor - Szakály A., Jakimiv (Nagy K., 62.) - Nagy R. (Poplatnik, 66.), Ádám - Balázs Zs., Beliczky
Újpest FC: Banai - Pauljevic, Heris, Ristevski, Burekovic - Onovo, Sankovic - Simon K. (Bjarnason, 78.), Zsótér (Balázs B., 85.), Nwobodo (Szakály P., 90.) - Feczesin

Ugyan az Újpest ragadta magához a kezdeményezést a találkozó elején, a hazaiak már az ötödik percben megszerezték a vezetést. Sőt, a vendég mezőnyfölény ellenére könnyedén növelhették volna előnyüket a hazaiak, de előbb a játékvezető a kapus akadályozása miatt vett el egy gólt a hazaiaktól, majd a felső léc mentette meg az Újpestet.
    
A fővárosiak a félidő közepén gyakorlatilag helyzet nélkül egyenlítettek, Zsótér gondolt egyet és jó 30 méterről óriási gólt lőtt. Ettől lendületbe jöttek a lila-fehérek, akik a félidő végén Simon révén megfordították az összecsapást, a találathoz újra Zsótér jó lövése kellett, a szélső a kipattanót értékesítette.


    
A szünet után néhány perccel megduplázta előnyét az Újpest, de pillanatokon belül érkezett a válasz a hazaiaktól, így újra nyílt lett a találkozó.

A folytatásban a kaposváriak mindent megtettek az egyenlítésért, az Újpest a csereként beálló Bjarnason révén dönthette volna el a mérkőzést, de a ziccer kimaradt. Az utolsó percekben még voltak lehetőségei a Kaposvárnak - ziccerek maradtak ki -, de az Újpest végül három ponttal távozott.

Legfrissebb híreink