Korallzátonyokhoz utazik a Kisvárda

Lagúnák környékén lesznek az edzéseik.

Forrás:

Csak január 7-én, hétfőn délután kezdi el a felkészülést a Kisvárda, ám a csapat programja gyakorlatilag már készen van.
 
Az első napon délután lesz edzés, aztán kedden és szerdán kettő-kettő, csütörtökön pedig egy. Pénteken elutazik a csapat Egyiptomba, ahol a korallzátonyairól ismert Hurghada, Siva Grand Beach Hotel nevű szállodájában lesz a főhadiszállása. Az edzések El-Gounában, az ígéretek szerinti tökéletes állapotú füves pályán lesznek, miként a két kinti mérkőzés is: 13-án, vasárnap a Qena SC, 16-án szerdán a helyi El-Gouna FC lesz az ellenfél. Mindkét csapat egyiptomi, a meccsek kezdési időpontja 15.30 lesz. El-Gouna két legnagyobb nevezetessége a 18 lyukú golfpálya és a mesterségesen mélyített lagúnák körül keleti stílusban épült szállodák sorozata.
 
A január 18-i hazatérés után a hétvége szabad lesz a játékosok számára, aztán 21-től itthon folytatódik a munka. Január 23-án két meccset is játszik a kettéosztott keret, a tervek szerint Kisvárdán. Az egyik ellenfél a szlovák másodosztályú Trebisov lesz, a másik kilétéről egyelőre tartanak az egyeztetések.
 
A főpróbát január 26-án a szlovák első osztályú FC Mihalovce otthonában, Nagymihályon tartja a csapat, amely azt követően felveszi a bajnoki ritmust és a február 2-i, Haladás elleni idegenbeli tavaszi rajtra készül.

Legfrissebb híreink