Korábbi támadója is szomorítaná az Újpestet - ELŐZETES

Győzelemre készülnek Kisvárdán.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda három meccs alatt kétszer, az Újpest egyszer győzött az NB I 2019/20-as szezonjában eddig, és érdekes mérkőzésre van kilátás a 4. fordulóban, szombaton is a Várkerti Stadionban. A vendéglátó tavaly háromból háromszor kapott ki a liláktól, a revans most pedig nem akárkinek a segítségével végre megszülethet.

Tischler Patrik már csak azért is lehet jó ómen Miriuta László gárdájának, mert a Honvédot a múlt héten legyőzte a csapat, márpedig a támadó az előző idényben mind a kispestieknél, mind az Újpestnél játszott. 

 

„Számomra is furcsa kicsit, hogy így alakult a karrierem, hiszen korábban hét évet töltöttem az MTK-nál valamint négy és felet a Puskás Akadémiánál, tehát nehezen lehetett azt rám mondani, hogy vándormadár típus lettem volna" – mondta Tischler a klubhonlapnak. "Az is a profi labdarúgók sorsa, hogy olykor csapatot kell váltaniuk, és én örülök neki, hogy Kisvárdára kerültem, ahol megtetszett az a koncepció, amit Révész Attila sportigazgató vázolt fel. Az igazi persze az lenne, ha rendszeresen játszanék, azon vagyok, hogy a múlt évi játékhiányomból eredő hátrányt ledolgozzam, és készen álljak a jó teljesítményre.”

 

A kérdés tehát főleg az ő személyében adott a szombati mérkőzés előtt: eltöltött-e annyi időt a lilák között, hogy presztízsként tekintsen a találkozóra?

„Minden meccsnek megvan a maga presztízse, az Újpesten töltött időszakomból szívesen emlékszem vissza a bajnoki bronzéremmel és kupagyőzelemmel végződő évünkre. Több barátom is játszik a csapatban, velük a meccs előtt és után szívesen beszélgetek, de a kilencven percre félre kell tenni az érzelmeket, és csakis arra koncentrálni, hogy miénk legyen a győzelem” – fogalmazott.

 

A meccs szombaton 18 órakor kezdődik Kisvárdán.

Legfrissebb híreink