Korábbi bajnokcsapatból igazolt középpályást a Diósgyőr

Miskolc - Bódog szerint stabilitást nyújt majd a középpályájuknak.

Forrás:

Forgács Dávid, Óvári Zsolt - és a kölcsönjáték után leigazolt Makrai Gábor - után újabb fiatal labdarúgót igazolt a DVTK – számolt be róla a miskolci klub honlapja. A 189 centiméter magas Tóth Barnabás elsősorban a védekező középpályás posztján vethető be.

A 23 éves Tóth Barnabás Vácott lett labdarúgó, majd másfél éven keresztül a Puskás Akadémián nevelkedett, legutóbb pedig ismét anyaklubja színeiben szerepelt az NB II.-ben.

 

 

- Barnabás egy kreatív játékos, aki védekező középpályásként is forszírozza az előre játékot. Emellett fiatal kora ellenére előző csapatánál már meghatározó szerepet töltött be az NB II.-ben - nyilatkozta a dvtk.eu-nak Bódog Tamás szakmai igazgató. - Egy ideje figyeltük a játékát, és azt láttuk, hogy meg tudja valósítani a DVTK játékfilozófiájából fakadó feladatokat. Amennyiben pályára lép, mindenképpen stabilitást fog nyújtani a középpályás sorunknak. Biztosan szüksége lesz egy kis időre, hogy alkalmazkodjon a DVTK felfogásához, az élvonalhoz, de azért igazoltuk, mert biztosak vagyunk benne, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak.

Legfrissebb híreink