Könyvet írt Marco Rossiról az nb1.hu korábbi főszerkesztője

Elkészült a címlapfotó, az is zseniális!

Forrás:

Bejárja szakmai körökben a Facebookot az a könyvborító/címlapfotó, mely a Marco Rossi szövetségi kapitányról szóló könyvhöz készült. A címe Olasz meló Magyarországon lesz, a szerzője nem más, mint Gáll András, az nb1.hu korábbi főszerkesztője.
 
Gáll András nagyjából 6 évvel ezelőtt lett Imre Mátyás után a főszerkesztő, utóbbi tulajdonosváltás miatt került el honlapunktól. Gáll az egyik legjobb klaviatúrájú (már hosszú ideje így hangzik helyesen, nem úgy, mint amikor a bemutatásánál elhangzott a számunkra, hogy legjobb tollú) sportújságíró, és ezt nem azért állítjuk, mert elfogultak vagyunk vele szemben, hanem azért, mert a szakma így gondolja.
 

null

null

András most a Magyar Időknél dolgozik (akárcsak az őt váltó Pajor-Gyulai László, aki a Magyar Sportújságírók Szövetségének az előző elnöke volt), de már tél végén elárulta az nb1.hu-nak, hogy min dolgozik. Bizalma különösen fontos volt, mert azok közül, akik az emberei voltak, már csak ezen sorok írója maradt, míg a többiek gyakorlatilag mind az Origóhoz igazoltak át. András, mikor először mesélt a nagy tervéről, azt mondta, élete egyik kiemelkedően fontos munkájának tekinti a könyv megírását.
 
Mivel Andrással elfogultak vagyunk és Marco Rossival is, ezért mindenkinek elfogultan tudjuk ajánlani a hamarosan megjelenő remekművet!
 
Mert nyilván minden szempontból (főszereplő – szerző) tökéletes lesz!

Legfrissebb híreink