Könyves Norbert visszatért Paksra

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

Ahogyan azt korábban a HSI Soccer menedzseriroda közlése alapján megírtuk, Könyves Norbert aláírt a Pakshoz, így gyakorlatilag visszatér Csertői Aurélékhoz. Ezt az információt most a Paksi FC is hivatalosan megerősítette. Íme, a közlemény:

 

Régi-új labdarúgónknak nem lesz ismeretlen a zöld-fehér paksi szerelés, hiszen 2013-tól 2016-ig 56 mérkőzésen viselte már azt 3611 percen keresztül. Ennek során 16 találatot jegyzett 7 gólpassz mellett. A rutinos jobbszélsőnek összesen már 206 NBI-es mérkőzés van a lábában, most megkötött szerződése két és fél évre szól. 
 
„Úgy érzem, hazajöttem. Nagyban ez szólt amellett, hogy Paksra igazoljak, és nem más, idegen helyre. Jó érzések vannak bennem, és biztos vagyok benne, hogy jó lesz újból itt pályára lépni. Örömmel tapasztalom, hogy megújult környezetbe tértem vissza, hiszen az új lelátókkal alaposan megszépült a stadion. Szeretnék minél többet játszani, segíteni a csapatot, hogy egyre feljebb kerüljünk a tabellán” - nyilatkozott honlapunknak nagy visszatérőnk, Könyves Norbert, akinek ismét paksi sikerekben gazdag szezonokat kívánunk.

Legfrissebb híreink