Könnyek között nyilatkozott a jövőéről Révész Attila - reakciók

A Honvédhoz hasonlította a csapatát.

Forrás: Kisvárda/Facebook

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Kisvárda 2-1-re legyőzte hazai pályán a ZTE-t, így Révész Attiláék nyakába került az ezüstérem.

A vezetőedzők így nyilatkoztak a meccs után:

Révész Attila (Kisvárda): ,,Parádésre sikeredett a forgatókönyvünk, az utolsó pillanatban nyertünk, és ezzel az egész éves teljesítményünket a legvégén koronáztuk meg. Nagyon boldog vagyok. Tíz-tizenegy év kemény munkája van ebben a sikerben. Nem tudom, mit hoz a jövő, most nagyon nehéz nekem. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, a csapatra.” (M4 Sport)

Könnyek között folytatta tovább:

„Ez a pillanat most nem teszi lehetővé, hogy ezzel foglalkozzak. A következő időszaknak lesz majd a feladata, hogy meghatározzuk a jövőt, mind a klub, mind a saját szempontomból. Talán mondhatom, hogy a 2016–2017-es Honvédéhez hasonlíthatjuk a teljesítményünket. A nemzetközi az már egy picit más szint. Ha jó a sorsulásunk, nyilván bármire képesek lehetünk, akár két-három kört is mehetünk, ma már azért a magyar élvonal nagyon erős. Tulajdonképpen a csapatban 3-4 erősítéssel közép-európai szinten meghatározó eredményt lehet elérni, én úgy gondolom, két fronton kell majd megfelelnie a csapatnak, mert azt láttuk, hogy a gazdaságilag erősebb kluboknak is komoly gondokat okozott a feszesebb menetrend.” (M4 Sport)

Molnár Balázs (ZTE): ,,Annyi pozitívum volt az előző mérkőzésekhez képest, hogy a játékosok hozzáállása jobb volt, sokat dolgoztak ezen a mérkőzésen. Meg is érdemeltük volna a pontszerzést, ami bravúrnak számított volna. Sajnos a végén megint nem volt mellettünk a szerencse, de valószínűleg azért, mert nem tettünk érte eleget."

Legfrissebb híreink