Konferencia-liga: nem okozott meglepetést a Vidi edzője - reakciók

Fiola elmondta, mi lehet a céljuk az NB I-ben.

Forrás: molfehervarfc.hu

A Vidi is megkezdi csütörtökön a szereplését a nemzetközi porondon. A fehérváriak a Gabala SC csapatát fogadják, a mérkőzés 19 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban. A KL-találkozó előtt megtartották a sajtótájékoztatót, amin Michael Boris nem igazán lepett meg senkit azzal a mondattal, hogy jó eredménnyel akarják zárni az ütközetet. Fiola Attila pedig azt is elárulta, hogy a bajnokságban minimum a második hely a céljuk.

Íme a fehérváriak közleménye a sajtótájékoztatóról:

"10:00 órakor kezdődött csapatunk délelőtti edzése, amelynek első 15 perce sajtónyilvános volt és központjában természetesen a Gabala SC elleni csütörtökön 19:00 órakor kezdődő EKL-selejtező volt. Ezt követően délután pedig a MOL Aréna Sóstóban tartott sajtótájékoztatót csapatunk vezetőedzője, Michael Boris, valamint új csapatkapitányunk, Fiola Attila.

Vezetőedzőnk először a csapat nyári felkészüléséről beszélt, szóba került az ausztriai edzőtábor, valamint az is, hogy a válogatott játékosok kicsit később kezdték el a közös munkát, hiszen ők extra pihenőt kaptak. A hangsúly nemcsak az edzésmunkán volt, hanem a csapategység még jobb összekovácsolása is fontos szerepet játszott az edzőtáborban. "Ellenfelünket igyekeztünk feltérképezni, fizikálisan erős csapat a Gabala SC, a pontrúgásaik pedig nagyon veszélyesek. Természetesen szeretnénk jó eredménnyel kezdeni az új szezont" fogalmazott Michael Boris.

"Idén a felkészülésünk hosszabb ideig tartott, a szakmai stábnak is több ideje volt arra, hogy minden labdarúgót megismerjenek, hiszen érkeztek új játékosok a keretbe. Úgy érzem, a felkészülési mérkőzéseink jól sikerültek, az utolsó meccsen pedig nem csak az eredmény, hanem a mutatott játék is rendben volt. Bízom benne, hogy a Gabala SC ellen hasonlóan jól fogunk szerepelni. Nehéz meccsre számítok csütörtök este, ugyanis nemzetközi szinten ma már nincs könnyű mérkőzés. Remélem, az idei szezonunk jobban fog sikerülni, mint a tavalyi és ha nem is a bajnoki címért fogunk harcolni, de mindenképp szeretnénk odaérni a Ferencváros mögé a második helyre" - nyilatkozta Fiola Attila."

A Gabala trénere, Elmar Bakhshiyev elmondta, nagyon nehéz meccs vár rájuk. Hozzátette, igyekeztek minél több információt összegyűjteni a Vidiről. Elmar Bakhshiyev bízik a jó eredményben, és hisz a csapatában.

 

Legfrissebb híreink