Kondás Elemér hazatért

A szerződéséről is nyilatkozott.

Forrás: deac.hu

Mint korábban már beszámoltunk róla, az NB II-ben szereplő Győrnél módosították Kondás Elemér szerződését, valamint a stábtagok és a játékosok esetében is 60-70 százalékos fizetéscsökkentésben állapodtak meg a felek. Mivel a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett bajnokság nem ad sok munkát a sportolóknak és a szakembereknek, így a Loki korábbi trénere hazatért Debrecenbe. Kondás eredeti kontraktusa 2021. június 30--ig szólt, ám a klubvezetéssel egyetértésben, idén június végére módosult a szerződése lejárta.

 

ETO: Kondás már csomagol, drasztikus intézkedéseket vezettek be

 

 

Kondás a haon.hu-nak így nyilatkozott:

 

,,Valóban változtattunk a szerződésen, a rendkívüli helyzetre való tekintettel. Ebben állapodtunk meg, ugyanis nem lehet tudni, mire számítsunk a járvány miatt. Úgy tűnik, kevés az esély rá, hogy a tavasszal még lehet játszani. De most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy ne betegedjenek meg az emberek, illetve minél előbb gyógyuljanak meg."

 

Jó eséllyel már nem fog Győrbe visszatérni a vezetőedző, még nem látni a járvány végét. Mielőtt átvette volna az ETO irányítását, az NB III-as DEAC kispadján ült. A debreceni csapattal kiválóan szerepelt, második helyen telelt az egyetemi gárda. A télen érkezett a megkeresés az NB II-ből, és érthető okokból rábólintott az ajánlatra. A DEAC teljesítményét így értékelte a felfüggesztett szezonban:

,,Fájó szívvel hagytam ott a DEAC-ot, mert jó csapat jött össze, és remekül tudtunk együtt dolgozni. Csak pozitívumokat tudok mondani a gárdára, amely folyamatosan fejlődött a fordulók során, így több játékrendszert is elsajátított. Nem véletlen, hogy olyan sok gólt szerzett a társaság. Nagyon jó a DEAC állománya, kiváló a rutinosabb és a fiatal futballisták aránya, és roppant fogékonyak a munkára a keret tagjai. Az edzések látogatottsága is remek volt, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó közösség jött létre az öltözőben. A csapat abszolút érett az NB II-re."

Legfrissebb híreink