Komoly játékosmozgás lehet a Honvédnál

A Pakssal is üzletelhetnek a kispestiek.

Forrás: Budapest Honvéd FC Facebook oldala

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Vadócz Krisztián Uruguayban folytathatja a pályafutását. A rutinos játékost a Penarol csábítja, a gárda vezetőedzője Diego Forlán, aki korábban Vadócz csapattársa volt az indiai Mumbai City FC-nél.

Vadócz Diego Forlán hívására Uruguayba igazolhat - NB1.hu

 

Az nso.hu értesülései szerint Vadócz mellett Egerszegi Tamás és David NGog is távozhat a Honvédtól. Egerszegi ebben a szezonban csupán a Paks elleni 3-1-es vereség során kapott lehetőséget az NB I-ben. NGog a DVTK és a Paks kapuját vette be az élvonalban, a harmadosztályban pedig négyszer villant meg a Liverpool egykori játékosa.

Állítólag a kispesti vezetők a Pakssal cserélhetnek futballistát. Kálnoki Kis Dávid a Tolna megyei alakulatban folytathatja a szereplését, helyére pedig Fejes András érkezhet. Enisz Ben-Hatira távozását már korábban bejelentették a fővárosiak.

Érdekesség, hogy a Honvéd korábbi játékosa, Hidi Patrik szabadon igazolhatóvá vált. Hidi szerződése november végén lejárt a kazah Irtis Pavlodarnál. 

"Úgy tervezem, hogy – ha addig nem írok alá sehova – januárban valamelyik klubnál elkezdem a munkát. Remélem, csakúgy, mint tavaly, Kispesten újra szívesen látnak, és edzhetek a csapattal.

 

Jól éreztem magam Kazahsztánban, játszottam is, nem küzdök játékhiánnyal. Már korábban is elmondtam, elsődleges célom légiósként folytatni, de könnyen lehet, hogy hazatérek" - nyilatkozta a 29 éves futballista az nso.hu-nak.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról - 15 tehetséget vinnének el más akadémiák - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink