Komoly hibák miatt bosszankodott Gulácsiék edzője

A gólszerző szerint mindent beleadtak.

Forrás: dierotenbullen.com

Bayer Leverkusen–RB Leipzig 1–1 (Volland 66., ill. Nkunku 78.)

Nem várt könnyű feladat a hétvégén Gulácsi és Orbán csapatára, a Leipzigre, hiszen a BL-ben szereplő Bayer Leverkusenhez utazott.

A találkozó kiegyenlített harcot hozott, bár a hazaiak jelentősen többet birtokolták a játékszert. Az első félidő nem hozott gólt, a Gyógyszergyáriak a 66. percben viszont bevették Gulácsi kapuját. Erre Nkunku tudott válaszolni a 78. percben, aki nemrég érkezett a PSG csapatától. A döntetlennel Orbánék visszacsúsztak az ötödik helyre, két pont a hátrányuk az élre álló Mönchengladbach-hoz képest.

Julian Nagelsmann a lipcseiek mestere így nyilatkozott a találkozó után:

,,Őrület, hogy nem vezettünk 3-4 góllal az első félidőben. Megfizettünk a pontatlanságunkért, az ellenfél a második félidőben az első lehetőségéből gólt szerzett. Ez gyakran megesik a futballban, ha kihagyod a helyzeteidet, megbüntetnek. Összességében elégedett vagyok az egy ponttal, és folytatjuk a harcot."

A gólszerző Christopher Nkunku így értékelte a meccset:

,,Mindent megpróbáltunk ma. A végén bosszantott, hogy nem tudtuk megszerezni a győzelmet. Jól vetten át Marcel Halstenber átadását, láttam ahogy kijön a kapus, így átemeltem rajta, szerencsére bement. A labdára mentem Aranguizzal szemben, de sajnos csak őt találtam el. Sajnálom, hogy megsérült, később felhívom, hogy személyesen is bocsánatot tudjak kérni tőle."

Legfrissebb híreink