Komoly céljai vannak a Fradi új játékosának - videó

Elmondta, melyik a kedvenc posztja.

Forrás: fradi.hu

Az nb1.hu-n már beszámoltunk arról, hogy Vécsei Bálint a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A 26 esztendős labdarúgó legutóbbi állomáshelye a svájci Lugano volt. Vécsei ebben a szezonban 3 gólt szerzett a svájci bajnokságban. 

Magyar válogatott játékossal erősített a Fradi - NB1.hu

 

A kétszeres válogatott futballistával a Fradi Média beszélgetett a szerződés aláírását követően. Vécsei elmondta, az FTC elöljárói már régóta puhatolóztak nála, és tetszett neki, hogy ennyire kitartóak voltak a zöld-fehérek. Vécsei stabil tagja akar lenni a fővárosi együttesnek, emellett szeretné a nemzeti együttesünk szerelését újra magára ölteni. Hozzátette, a középpálya tengelyében érzi jól magát, de akkor sem jön zavarba, ha a jobb vagy a bal oldalon kap lehetőséget. 

FM | Vécsei: „A Fradival az európai porond és a válogatott a célom"

 

Vécsei az NB I-ben 2011 májusában mutatkozott be egy Győr-Honvéd mérkőzésen. Legeredményesebb szezonja a 2013/14-es idény volt, ekkor hat gólt jegyzett a labdarúgó. Érdekesség, hogy a válogatottban eddig hibátlan a mutatója, hiszen Kazahsztán és Albánia ellen kapott eddig lehetőséget, és ezt a két meccset a mieink megnyerték. 
 

Legfrissebb híreink