Komárom-Mezőkövesd: Bozsik elégedett, Pintér a bírónak üzent - reakciók

Lesz mit kijavítania a vendégeknek.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Magyar Kupa 3. fordulójának szombat délutáni találkozóján a Mezőkövesd 2-0-ás győzelmet aratott a Komárom ellen, Cseri és Drazic góljával.

A mérkőzés lefújását követően Bozsik Péter és Pintér Attila értékelt.

Bozsik Péter (Komárom): „Az első perctől érződött, hogy a Mezőkövesd komolyan veszi a mérkőzést, az első 20-25 percben több komoly lehetőséget is kidolgoztak, nem rajtunk múlt, hogy nem szereztek korábban vezetést, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a gól, amit kaptunk, elkerülhető lett volna. A második félidő első 20 percével elégedett vagyok, többször is szépen hoztuk ki a labdát és ebben a periódusban volt néhány kisebb lehetőségünk is. A hajrában érezhetően fáradtunk, két ifi játékost is behoztam, hogy belekóstolhassanak a találkozó hangulatába, míg a Mezőkövesd minőségi cseréket tudott végrehajtani. Összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel, jó mérkőzést játszottunk.”

Pintér Attila (Mezőkövesd): „Először is örülök, hogy egy fiatal, jó játékvezetőt láthattam, remélem, hogy hosszú lesz a pályafutása és sokszor fogunk vele találkozni. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jól felkészített és felkészült csapattal találkoztunk, akik megpróbálták játszani a futballt. Véleményem szerint megérdemelt győzelmet arattunk, ugyanakkor a helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell.”

Komárom VSE – Mezőkövesd Zsóry FC 0-2 (0-2)

Komárom, Molaji Sporttelep, 300 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Bede Tamás)

Komárom VSE: Szabó M. – Tóth D., Schiller, Végh, Simigla (Pulai 81. p.), Vincze (Szecsődi 65. p.), Szileszki, Böndi (Szántó G. 56. p.), Gelencsér (Galambos 81. p.), Hajba, Csendes. Vezetőedző: Bozsik Péter

Mezőkövesd Zsóry FC: Tordai – Farkas, Kocsis, Szépe, Lakvekheliani, Cseri (Madarász 71. p.), Derekas (Calcan 80. p.), Besirovic, Nagy D. (Chrien 46. p.), Vutov (Cseke 46. p.), Drazic (Jurina 58. p.). Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerzők: Cseri (22. p., 11-esből), Drazic (43. p.)

Sárga lap: Szabó M. (22. p.), Hajba (55. p.), Simigla (61. p.)

FRISSÍTÉS, 21.03:

Legfrissebb híreink