Kolumbiába távozik a Fradi argentin játékosa

Ecuadorban sem váltotta meg a világot.

Forrás: Ferencváros

2018 nyarán jelentette be a Ferencváros, hogy szerződést kapott a klubtól az argentin Matías Rodríguez. A klub által meg nem erősített sajtóhírek akkor arról szóltak, hogy a zöld-fehérek nagyjából 135 millió forintnak megfelelő eurót fizettek ki a támadó középpályásért.

Aki cserébe nem váltotta meg a világot a zöld-fehéreknél. A megérkezése utáni első őszi szezonban mindössze 55 percet volt a pályán a bajnokságban, a Magyar Kupában a Sárvár és a Sényő elleni meccseket játszotta végig, de ezeken a mérkőzéseken sem tudott olyan produkcióval előrukkolni, hogy nélkülözhetetlen elemmé váljon. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

Éppen ezért semmi meglepő nem volt abban, hogy a Fradi kölcsönadta, méghozzá Ecuadorba, a Universidad Católicához, ahol játszott 27 meccset, de csak 3 gólpasszt tudott felmutatni, gólt viszont nem.

Mára kiderült, hogy az argentin Ecuadorban sem marad, és hiába tért vissza az FTC-hez, a magyar bajnoknál sem számítanak rá a továbbiakban sem. 

Cucutizate ® on Twitter

A esta hora, Matías Ezequiel "Coquito" Rodríguez (26) rumbo a Bogotá para jugar en el @Cucutaoficial. Ha jugado en Chacarita Juniors y Ferencvaros de Hungría. Mediocampista o delantero. @BochaJimenez

Helyi hírek szerint a Cúcuta Deportivo FC-ben folytatja a pályafutását Kolumbiában és ezt egyébként leendő klubja is megerősítette már. Az ottani bajnokság január 26-án kezdődik.

Legfrissebb híreink