Kőkeményen üzentek az ultrák az Újpest vezetőségének is - képek

Továbbra is feszült a lila helyzet.

Forrás:

Továbbra sem csitulnak a kedélyek Újpesten. Még mindig nincsen visszaállítva az eredeti, mindenki által kedvelt címer, a gárda eléggé beragadt a tavaszi rajton (a keddi, kövesdi pontszerzés alkalmával viszont akár nyerhetett is volna), a Derbi meg elmaradt a pálya alkalmatlansága miatt.

Honvéd-ZTE: Trónok harca a lelátón - reakciók, videók - NB1.hu

A Honvéd-ZTE meccsen több dolog is bebizonyosodott. Egyrészt az, hogy a szurkolói szubkultúra nemcsak arról szól, hogy a táborok a saját csapataikat biztatják, hanem arról is, hogy vannak ellenségeik, de barátaik/szövetségeseik is, és ha az élet úgy hozza, akkor bizony a másik segítségére sietnek.

Annak a pályának az alkalmatlansága miatt, amit hónapokig újítottak fel, de a Vidi elleni vereség közben kiderült, hogy nem lehet rajta játszani.

Az Újpest a fehérváriak elleni, keddi kupameccsét Szegeden kénytelen megrendezni, a többi hazai találkozója sorsáról, így a Derbijéről, továbbra sincsen semmi hír.

A meccseket a gondok miatt bojkottáló szurkolók ismét kemény üzeneteket küldtek Roderick Duchatelet tulajdonosnak és kollégáinak. A képeket az ultráktól kaptuk.

A fanatikusok Őze Istvánnak, az UTE vezetőjének is üzentek, mivel még mindig nem érvényesítette az ígéreteit címerügyben.

Hiába maradt el a Derbi, rangadóra mentek a fradisták - kép - NB1.hu

Szurkolói berkekben közismert, hogy a ZTE és a Ferencváros szurkolói remek kapcsolatot ápolnak. Ezért sem meglepő, hogy a Honvéd elleni rangadóra elkísérték a barátaikat (ott vannak velük a vendégszektorban), főként zalaegerszegi események tudatában. Mint ismeretes, a legutóbbi ZTE-Honvéd meccs előtt eléggé egymásnak mentek a felek, mint az nb1.hu nemrég jelezte, a zalai rendőrök közbenjárásával több kispestit is éjjeli kihallgatásra vittek be a zsaruk.

Az Újpest a magyar és az egyetemes foci kiemelkedő klubja, mint 1999-es megalapításunk óta ezt mindig jelezzük, egészen kivételes szurkolótáborral.

Csak remélni tudjuk, hogy az Újpest régi fényében ragyog majd egyszer újra.

Tömött lelátók előtt!

További képek az elégedetlenség kifejezéséről

Legfrissebb híreink