Klubváltások: Dzsudzsáknak csak egy csapat létezik

Lehet, másképpen kell megítélniük sokaknak az átigazolásait.

Forrás: MLSZ

Dzsudzsák Balázs, amióta elhagyta a PSV Eiondhovent, sok kritikát kapott azért, hogy milyen bajnokságok, melyik csapataiba igazol. Úgy, hogy ez kizárólag csak az ő döntése, mint ahogyan mindenki szeret a saját sorsáról mindig dönteni vagy szeretne. 

Jelenleg az al-Ittihad Kalba játékosa az Egyesült Arab Emírségekben. Dzsudzsákról sok dolgot el lehet mondani, de azt nem, hogy a válogatottban nem megfelelő a hozzáállása, még akkor is, ha mondjuk adott esetben neki vagy neki és a csapatnak sem megy úgy a játék, ahogy azt mindenki szeretné.

Dzsudzsák, a horvátok és azeriek elleni sorsdöntő selejtezők előtt fontos dolgokat mondott a nemzeti csapathoz fűződő viszonyáról és ezáltal a klubváltásairól is.

 

„Ki merem most már jelenteni, nyilván nem kergetek nagy álmokat azzal, ha azt mondom, hogy nekem egy klubcsapatom van és egy válogatottam, az csak a válogatott. Ami engem kifejezetten szó nélkül motivál, és semmi olyan dolgot nem kell tennem, hogy libabőrös legyek, hogyha keretbe kerülök. Megmondom őszintén, ha nagyon jól kellene megfogalmaznom, az a bemelegítő csapatom, hogy itt, tökéletes állapotban lehessek. Hál' Istennek, mind az edzői stáb, mind a körülmények adottak ahhoz, hogy ezt elérjem. Soha nem az volt a kérdés, hogy melyik csapatban játszom és hol, hanem az, hogy számomra a válogatott fejben és szívben dől el, ez pedig nálam mindig a helyén van.”

 

Legfrissebb híreink