Klubedzője szerint Nagy Ádám visszatérhet a válogatottba

Már edzésben van a Bristol középpályása.

Forrás: Bristol City/Facebook

Nagy Ádám sikeres injekciókúrán van túl, s már visszatérhetett a Bristol City edzéseire – mondta Lee Johnson. A szakember viszont nem beszélt egyértelműen arról, hogy ott lehet-e a pályán a magyar válogatott vasárnap a Cardiff City elleni meccsen.

Johnson azt mondta, hogy Nagy napról napra egyre jobb állapotban van, majd elmesélte, hogy sokat segített a felépülési folyamatában az, hogy injekciót kapott a bokájába. Hozzátette, az elmúlt napokban fájdalommentesen tudott edzeni. 

 

A szakvezető arról is szót ejtett, hogy napok múlva bevethető lesz és arra számít, hogy a nemzeti csapatunknak a rendelkezésére tud majd állni. Nagy augusztus 17-e óta nem lépett pályára klubcsapatában, a magyar válogatottban viszont játszott Szlovákia ellen, igaz viszont, hogy nem tökéletes állapotban. Marco Rossi szövetségi kapitány később elismerte, hogy ez Nagy teljes felépülését vissza is vetette.

 

Johnson elmondta, a szenvedélye vitte előre Nagyot, hogy pályára lépett a magyarok számára mindig sorsdöntő, szlovákok elleni találkozón, de már megbeszélte a dolgot a válogatott stábjával. Mint mondta, a megszerzett tapasztalatot felhasználva dolgoznak majd a továbbiakban.

Mint ismeretes, a magyar válogatott november 19-én éppen Cardiffban játssza le utolsó Eb-selejtező mérkőzését, ha győz, kijut a 2020-as Európa-bajnokságra és két mérkőzésen a Puskás Arénában léphet pályára.

Legfrissebb híreink