Kleniheisler edzőjét és Dárdait az elsők között meneszthetik

Németország – Másik összevetésben is legelöl van a volt kapitány.

Forrás:

Egy internetes fogadóiroda a Bundesliga 2016–2017-es szezonja előtt úgy véli, Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzője ott van azon szakemberek csoportjában, akik esélyesek arra, hogy először menesztik őket a Bundesliga 2016–2017-es kiírásában – jelezte az nso.hu.

 

A bwin szerint a legnagyobb valószínűséggel Viktor Szkripniknek, a Werder Bremen vezetőedzőjének köszönik meg először a munkát, míg a második helyen Norbert Meier, a Kleinheisler Lászlót is soraiban tudó SV Darmstadt trénere áll, ám Dárdai Pál is ott van az „élbolyban”.

 

Arra, hogy elsőként a magyar szakembert távolítják el posztjáról, a fogadóiroda a harmadik legkisebb oddsot, kilencszeres pénzt fizetne. Igaz, ugyanekkora esélyt látnak Niko Kovac, az Eintracht Frankfurt trénerének, valamint Dirk Schuster (FC Augsburg) és Markus Kauczinski (FC Ingolstadt) a távozására.

 

A legkisebb esély – nem meglepő módon – Carlo Ancelotti, a Bayern München vezetőedzőjének, valamint Thomas Tuchel, a Borussia Dortmund trénerének korai búcsújára van - írta az nso.

 

Az nb1.hu bízik benne, hogy nagyot tévednek az "okosok"!

Legfrissebb híreink