Kleinheisler csapattársa napokon belül aláírhat a Fradihoz

Budapest – A német középpályást 300 ezer euróra taksálják.

Forrás:

Német sajtóértesülés szerint a bajnok Ferencváros napokon belül bejelentheti Oliver Hüsing szerződtetését, akiért a zöld-fehérek 300 ezer euró körüli összeget fizetnek majd a Werder Bremennek.

 

"Tizenkét éves koromban kerültem a Werderhez, és arról álmodtam, hogy a Weserstadionban játszom majd profiként. A tavalyi év nem volt sikeres. Szerettem volna több lehetőséget – mondta a 23 éves védő az idei Bundesliga szezonban csak hat percet játszott, ezért döntött a váltás mellett. – Nem sikerült jól az előző szezonom. Természetesen szerettem volna több lehetőséghez jutni az első csapatnál, de nem akarom másban keresni a hibát. Thomas Doll régóta figyel engem, jó kezekben leszek a Ferencvárosnál."

 

Szintén a Ferencvároshoz kapcsolódó hír, hogy a Nemzeti Sport Online információja szerint Hüsing mellett Marco Djuricinnel is közel áll az egyezséghez a Fradi, a napokban bejelenthetik a szerződtetésüket. Hüsing védő, a Werder Brementől érkezik, a kétszeres osztrák válogatott Djuricin támadó, a Red Bull Salzburg játékosa, legutóbb az angol Brentfordban játszott kölcsönben.

Legfrissebb híreink