KL: Fehérváron még nem téma a Köln - reakciók

A gólfelelőst nem érdekli az egyik leghíresebb honlap.

Forrás:

Szerda délután a MOL Aréna Sóstóban edzett a MOL Fehérvár FC a csütörtökön 20:55-kor kezdődő FC Petrocub Hincesti elleni EKL-selejtező előtt. 

A tréning sajtónyilvános részében a bemelegítés mellett játékos feladatokkal hangoltak a keret tagjaira a csütörtöki meccsre, később pedig a taktika begyakorlásán volt a hangsúly.

Az edzést követően a fehérvári vezetőedző, Michael Boris, valamint a Gabala elleni hazai mérkőzésen két gólt szerző támadó, Kenan Kodro válaszolt a stadionba érkező újságírók kérdéseire.

Michael Boris elmondta, hogy egy egységes, kompakt csapatra számíthatnak az elemzett felvételek alapján, akik képesek veszélyes kontratámadásokat vezetni, de egyértelműsítette, hogy a céljuk természetesen az, hogy ott legyenek majd az EKL rájátszásában.

Borisnak felvetették azt is, hogy milyen lenne német edzőként a Köln stadionjában meccselni, azonban kiemelte azt, hogy egyelőre a moldovai csapat elleni párharc, valamint a kettő közötti Honvéd elleni bajnoki van fókuszban.

Kenan Kodro arról beszélt egy újságírói kérdésre válaszolva, hogy nem igazán foglalkozik olyan adatokkal, mint például, amilyeneket a transfermarkt.de oldala biztosít, hiszen nem az ő feladata elbírálni, hogy melyik csapathoz milyen értékeket társítanak. A bosnyák válogatott támadó biztos benne, hogy minden adattól függetlenül kemény ellenfél lesz a Petrocub együttese csütörtök este, de hazai pályán a szurkolóik előtt győzelemmel szeretné zárni a meccset.

Legfrissebb híreink