KL: bizakodik a Vidi 9 lőtt gól után

Az FTC elleni rangadó is téma már.

Forrás:

Parádés nyugalommal tekinthet a Mol Fehérvár FC a Konferencia Ligában a FC Petrocub Hîncești elleni, csütörtöki visszavágóra, hiszen az első mérkőzésen Fehérváron 5-0-ra nyert a Vidi, majd a bajnokságban 4-0-ra verte a Kispestet.

Az első húsz percben az odavágón volt kapufájuk a vendégeknek és ziccerük is, de utána abszolút Michael Boris csapata dominált.

"Az elmúlt hetünk remekül sikerült, az, hogy a saját szurkolóink előtt kilenc gólt tudtunk lőni két mérkőzésen, minden várakozásunkat felülmúlta. A Honvéd ellen ráadásul a beállásom után egy perccel sikerült is gólt lőnöm, ami azért is volt fontos számomra, mert ez volt az első gólom az új szezonban tétmérkőzésen. A héten két nagyon fontos meccs vár ránk, csütörtökön szeretnénk kettős győzelemmel kiharcolni a továbbjutást, vasárnap pedig a Ferencváros otthonában folytatni az elmúlt héten megkezdett jó sorozatunkat és meglepetést okozni. Ők és mi is kettős terhelés alatt vagyunk, de figyelünk a regenerációra és minden játékos készen áll a pályára lépésre, így jól bírjuk a csütörtök-vasárnap ritmust. A Petrocub ellen arra számítok, hogy az 5-0-s győzelmünk után megpróbálnak majd visszavágni nekünk és nyomást helyezni ránk, nekünk viszont stabil védekezés mellett jónak kell lennünk a helyzetkihasználásban és akkor nem lehet gond. Még nem készülünk a Köln elleni párharcra, de nyilván mindannyiunk fejében ott van, hogy nagy dolog lenne egy Bundesliga-csapat ellen pályára lépni. Ezért dolgozunk és ennek érdekében lépünk majd pályára Moldovában is" - nyilatkozta honlapunknak Bamgboye Funsho.

Mint ismeretes, a Vidi továbbjutása esetén elhalasztja az Újpest elleni bajnokiját, ami az FTC elleni, hétvégi találkozó utáni fordulóban lenne megrendezve.


 

Legfrissebb híreink