Kizárólag szurkolói kártyával lehet jegyet váltani az MK-döntőre

Budapest - Hétfőtől indul az értékesítés a kupaderbire.

Forrás: bmsextra.hu

Hétfőtől egységesen 8600-8600 jegyet válthatnak az Újpest FC és a Ferencváros szurkolói az idényzáró, a május 7-i Magyar Kupa-döntőre - olvasható az lilák honlapján.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség a május 7-i kupadöntő megrendezése kapcsán kiemelt figyelmet fordít a mérkőzésre érkező szurkolók biztonságára.  Az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően a szövetség egyeztetést kezdett a két érdekelt csapat, az Újpest FC és a Ferencváros, valamint az esemény biztonságáért felelős rendőrség képviselőivel. Az egyeztetést követően a biztonsági szempontokat is figyelembe véve, az MLSZ úgy döntött, hogy – az MLSZ által szervezett eseményeken alkalmazott gyakorlattól eltérően – a mérkőzésre kizárólag szurkolói kártyával lehet jegyet váltani. A sorsolás szeszélye folytán ugyan az Újpest FC a pályaválasztó, ám ennek gyakorlati jelentősége nincs, a szövetség a kupa versenykiírásának megfelelően a két klub érdekeit egyaránt figyelembe veszi. Ezzel összhangban a döntőbe jutott két csapat szurkolói egyenlő arányban jutnak jegyhez. Az Újpest FC és a Ferencváros vezetői abban is megegyeztek, hogy nem lesz semleges szektor, így mindkét szurkolótábor egyaránt 8600-8600 jegyet vásárolhat.  A Ferencváros szurkolói számára a klub értékesíti a saját, ismert jegyértékesítő felületein a jegyeket. A Fradi részére kijelölt szektorokba kizárólag a Ferencváros klubkártyájával rendelkezők juthatnak belépőhöz. A stadionba való belépésre – a hazai bajnoki mérkőzések gyakorlatának megfelelően – a stadionkártya bemutatása, illetve a biometrikus azonosítás után lesz lehetőség.

 

Az Újpest FC szurkolói kizárólag újpesti szurkolói kártyával vásárolhatnak belépőket a találkozóra, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, országszerte a Ticket Express hálózatában, illetve az Újpest FC saját jegypénztáraiban, a Szusza Ferenc Stadionban. A Groupama Arénába a jegyek vonalkódjának és klubkártya ellenőrzésével juthatnak be a szurkolók. Az újpesti szurkolók az Albert Flórián út, a ferencvárosiak pedig az Üllői út felé eső szektorokban foglalhatnak majd helyet a stadionban.

 

A semleges nézők MLSZ-kártyával és harmadik csapat klub kártyájával a VIP szektorokba vásárolhatnak jegyet, az interneten és a TEX irodáiban.

 

Jegyeket 2500, 3500, 4500, 6500 és 8000 forintos áron lehet vásárolni, míg a VIP bronz szektorokba 12 000, a VIP Goldba 20 000 forintba kerülnek a helyek.

 

A jegyek értékesítését a Ferencváros és az Újpest FC is a hétvégi derbit (április 23., szombat, 20.30) követően, hétfőn kezdi meg.

Legfrissebb híreink