Kivásárolta a szerződéséből az MTK a Kisvárda fiatal tehetségét

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mtkbudapest.hu

ÍME, AZ MTK HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Az MTK Budapest kivásárolta élő szerződéséből Kovácsréti Márkot.

Klubunk mindenben megállapodott Kovácsréti Márkkal és eddigi klubjával, a Kisvárda FC-vel, így a fiatal szélső hozzánk szerződik.

Kovácsréti az elmúlt két NB I-es szezon egyik legtöbbet foglalkoztatott fiatal játékosának számít. Budapestről került Kisvárdára, ahol már 18 évesen megadták neki a lehetőséget a felnőtt futballban. Mutatott teljesítményének köszönhetően be is került a magyar korosztályos - így az U21-es - válogatottakba is. 

Fiatal kora ellenére már 49 élvonalbeli mérkőzésnél jár a ballábas szélső, karrierjében pedig a továbblépéshez a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét választotta, miután a két klub sikeresen megállapodott a klubváltásról. 

 

A Manchester United neveltjével erősített az MTK - NB1.hu

 

 

Kovácsréti képességei szurkolóink számára is "ismerősek" lehetnek, hiszen tavaly ősszel egy látványos találattal egyenlített ellenünk.

Kisvárdáról eredményes teljesítménnyel búcsúzott, hiszen a zárófordulóban három találatot is ő készített elő. Eddigi klubjában 65 tétmérkőzésen összesen 6 gólig és 11 gólpasszig jutott. 

- Márk Kisvárdán kapott lehetőséget és lett felnőtt labdarúgó. Ambiciózus játékos, aki azzal, hogy következő klubjának az MTK-t választotta, a karrierje továbbépítése mellett is döntött - mondta Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója a hivatalos megállapodást követően."

Legfrissebb híreink