Kisvárdai edzőkeresés: megszólalt a román futball fenegyereke

Adrian Mutu próbált tiszta vizet önteni a pohárba.

Forrás: frf.ro

A Kisvárda Joao Janeiro irányításával vágott neki ennek a szezonnak. A portugál tréner remek munkát végzett, így nem meglepő módon felkeltette több csapat érdeklődését. A Dunaszerdahely ajánlatára nem tudott nemet mondani Janeiro, aki távozott a várdaiaktól.

Janeirótól a stafétát Erős Gábor vette át, de a vezetők gőzerővel keresik Janeiro utódját, erről itt olvashatnak bővebben.

Révész Attila sportigazgató elárulta, hogy Adrian Mutu is esélyes lehet a posztra. A román futball fenegyereke a prosport.ro portálnak beszélt a várdai lehetőségről:

"Az U21-es Eb idején megtapasztaltam, hogy Magyarországon milyen körülmények vannak, egyértelműen pozitív élményekkel gazdagodtam. A Kisvárdát jó csapatnak tartom, az előző fordulóban például 5-0-ra nyert. Felkeltette az érdeklődésemet az ajánlat, de a döntéssel még várok. Alig várom már, hogy újra edzőnek álljak, mivel nagyon hiányzik a futball" - mutatott rá Mutu.

Ce șanse sunt ca Adrian Mutu să o preia pe Kisvarda, din Ungaria: „Vedem ce se întâmplă! O să iau o decizie" | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

 

A Kisvárda dolgát egyébként az megnehezítheti, hogy Mutu neve felmerült a román válogatottnál is. Mutu játékosként 77 alkalommal szerepelt a román nemzeti együttesben, a fellépései során 35 gólt szerzett. Játékosként többek között szerepelt a Chelsea-ben, a Juventusban és a Fiorentinában is.

Legfrissebb híreink