Kisvárdai balhé: üzentek az ultrák a Mezőkövesd játékosának

Bonyolódik az amúgy sem egyszerű ügy...

Forrás:

Korábban az nb1.hu is beszámolt arról, miszerint az egyébként is balhékkal tarkított Kisvárda-Mezőkövesd mérkőzés után hazai szurkolók támadtak a korábban a klubnál is megforduló, jelenleg a mezőkövesdieknél futballozó Cseri Tamásra, akit a VIP parkolóban sértegettek szóban, majd meg is lökték őt. 

Most a Várkerti Vitézek Szurkolói Csoportja adott ki hivatalos közleményt, amelyet változtatás nélkül közlünk.

"A Várkerti Vitézek, a Kisvárda Master Good FC szurkolói csoportja hivatalosan elhatárolódik az elmúlt napokban a magyar sport sajtóban megjelent hírektől, miszerint klubunk szurkolói bántalmazták volna Cseri Tamást, csapatunk volt, a Mezőkövesd jelenlegi játékosát!
Szurkolóinkra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák!
Az elmúlt napok történéseit a csapatunk és annak szurkolóinak folyamatos lejáratásának tekintjük, ezért nem tudunk szó nélkül elmenni mellette!
Természetesen elismerjük a mezőkövesdi győzelmet, mivel ezen a mérkőzésen jobban játszottak mint csapatunk, bár amellett se szeretnénk elmenni szó nélkül, hogy az elégtelen játékvezetésnek köszönhetően harapóztak el az indulatok a mérkőzés közben.
Méltatlannak tartjuk, hogy a sajtóban csak Cseri Tamás és klubja véleménye jelenik meg!
Ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett!
Nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna!
Pontosan ezért méltánytalannak tartjuk, az egész "ügyet", ezért Cseri Tamást arra kérjük fejezze be a sárdobálást, a magyar sport média munkatársait pedig, hogy hozzák le közleményünket!

Tisztelettel:
Várkerti Vitézek Szurkolói Csoportja"

Legfrissebb híreink