Kisvárda-ZTE: menekülés - ELŐZETES

Óriási tétje van a kiesési rangadónak.

Forrás: kisvardafc.hu

Nem túlzás azt állítani, hogy sorsdöntő is lehet az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzése: a Kisvárda a ZTE-t fogadja kedd este a Várkerti Stadionban.

Mindkét csapat a kiesés ellen küzd, a hazaiak 35 ponttal a 9., a vendégek 36 ponttal a 8. helyről várják a találkozót, így mondani sem kell, hogy aki esetlegesen nyerni tudna, az fél lábbal bennmaradást ünnepelhetne. 

A felek nincsenek rossz formában, így akár olyan fordulatos meccsre is kilátás lehet, mint amilyen a tavaly októberi 3-3-as döntetlen volt. Idén februárban sem született döntés, 1-1-gyel zárult az az összecsapás. Döntő faktor lehet a támadójáték, a ZTE-ben futballozik az NB I góllövőlistájának első két helyezettje (Radó András, Bobál Gergely), kérdés, mennyiben tudják feltörni a szervezett várdai védelmet.

Mind a Kisvárda edzője, Bódog Tamás, mind a ZTE trénere, Márton Gábor bízik csapata erényeiben, győzelemre készülnek, tisztában vannak a találkozó fontosságával. Ahogy Bódog fogalmazott mérkőzés előtti interjújában, mindkét gárda jó formát mutat, a hangulat remek a hazaiknál, várják a kezdőrúgást. "A mérkőzés után lehet számolgatni" - egyértelműsítette.

A Kisvárda-ZTE találkozó kedden 19 órakor kezdődik.

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink