Kisvárda-Vidi: Nikolics kemény kritikái - reakció

Több dolgot hiányolt a magyar válogatott játékos.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ahogy már vasárnap jeleztük, a MOL Fehérvár 2-1-es vereséget szenvedett a Kisvárda otthonában:

A Vidi gólját Nikolics Nemanja szerezte. A 42-szeres magyar válogatott csatár a találkozó után elég kemény kritikákat fogalmazott meg. Nikolics azt is elárulta, hogy mit hiányolt csapata játékából.

"Úgy gondolom, az első félidőben nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, borzasztóan rosszul. Akkor úgymond engedtük a Várdának, hogy rúgjon két gólt. Ezt követően pörögtünk fel. Nem tudom a magyarázatot, nem volt ennek előjele. 2-0 után elkezdtünk focizni, rúgtunk egy gólt, valamint volt egy nagy helyzetünk. A második félidőben kontrolláltuk a meccset, nem hiszem, hogy rosszul játszottunk, de hiányzott az átütőerő és az utolsó passzok. A második félidőben a Kisvárda sok játékossal védekezett, arra törekedett, hogy ne kapjon gólt. Hiányoltam a beadásokat, a széleken az egy az egyeket és a kapura lövéseket. Sajnálom nagyon, mert nem tudtunk közelebb kerülni a második helyhez. Most megint nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Fel kell állni ebből a helyzetből, hiszen még két nagyon fontos meccs vár ránk. Ha úgy fogunk játszani, mint az első tizenöt percben, még nagyobb gondba sodorhatjuk saját magunkat, ezt pedig nem akarjuk. Gratulálunk a Kisvárdának, nekünk pedig fel kell állni a padlóról" - nyilatkozta Nikolics.

A Vidi jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán 23 pontjának köszönhetően. Szabics Imre csapata szombaton az MTK otthonában vizitál. 
 

Legfrissebb híreink