Kisvárda: történelmi tettre készül a légiós

Szerb portálnak nyilatkozott.

Forrás: kisvardafc.hu

A Kisvárda közleménye:

"Terjedelmes írást közöl a szerb sportklub.rs oldal csapatunk játékosáról, Driton Camajról (borítófotónkon balra), aki az utolsó fordulóban megszerezte első gólját a magyar NB I-ben. Az írásban megszólaltatott 24 éves montenegrói játékos elismerőleg beszélt a magyar bajnokságról és klubunkról is.

A szerb portál úgy véli, a bajnokság legkellemesebb meglepetését a Kisvárda szerezte meg azzal, hogy az ötödik helyen végzett és bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe. A korosztályos válogatottakban megfordult Camajt pedig az egyik potenciális jelöltnek tartja a felnőtt válogatottba kerülésre.

Kisvárda: eldőlt Supka Attila sorsa - NB1.hu

 

„Nagy szezon mögött van a klub és én is – nyilatkozta Driton Camaj. – Az elsődleges célt, a bennmaradást gond nélkül elértük. A legvégéig küzdöttünk az európai porondért, de a kupa elődöntőjében nem volt szerencsénk az Újpest ellen, amikor is nagy védelmi hiba után egy nullra veszítettünk. A klubban mindenki rendkívül elégedett, új fejezeteket írtunk a történelemkönyvbe, de mindaz, amit elértünk, egyúttal arra is ösztönöz, hogy újabb célokat tűzzünk ki a következő szezonra, elsősorban a nemzetközi porondért vívott harcra gondolok" – hangsúlyozta Driton Camaj, majd így folytatta:

„Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy azonnal képes leszek felvenni a harcot a csapatban betöltött jelentős szerepért, de ismét kiderült, hogy a munka, az erőfeszítés és az áldozatok megtérülnek. Elégedett vagyok a Magyarország rendkívül magas színvonalú bajnokságában mutatottakkal, a nagyszerű szezon után örülök a vakációnak, majd sok optimizmussal és nagy ambícióval fordulok az ezt követő kihívásokhoz. A Kisvárda jól szervezett, évről évre fejlődő klub. Ezért az elkövetkező évben képesek vagyunk egy új oldalt nyitni a történelemkönyvbe azáltal, hogy felkerülünk az európai porondra."

Camaj ebben az idényben a HLSZ adatbankja szerint 22 NB I-es meccsen lépett pályára, egyetlen gólját a Paks elleni idényzárón szerezte: 

Legfrissebb híreink