Kisvárda: szép kezdeményezéshez csatlakozott két játékos

Mosolyt csalhatnak az arcokra.

Forrás: kisvardafc.hu


A Kisvárda ebben az idényben is elég jól "muzsikál" az NB I-ben: 16 meccs alatt 25 pontot szerzett, ezzel a harmadik helyen áll. A csapat a hivatalos oldalán most arról számolt be, hogy Czérna Erik és Széles Imre Antal személyében két játékos is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben Kisvárda szerte ismert emberek olvasnak fel meséket.

Íme a Várda közleménye:

"Közéleti személyiségeket, köztisztviselőket és sportolókat szólítottak meg annak az adventi akciónak a keretében, amely a felolvasás köré épült. A Kisvárda szerte ismert emberek meséket olvastak fel, amelyből közlésére az adventi időszakban minden napra jut egy-egy – ezeket számos médiafelületen publikálják majd.

Klubunk, a Kisvárda FC örömmel csatlakozott a felkéréshez, nem feledve a társadalmi szerepvállalás jelentőségét, valamint azt, hogy a mesével elsősorban megszólított nemzedék, a gyermekek közül sokan akadémiánkon pallérozódnak, és az a célunk, hogy a még kisebb kisvárdai lurkók közül is minél többen csatlakozzanak hozzánk.

Boldogan csalunk mosolyt az arcukra azokkal a mesékkel, amelyeket játékosaink közül a gyermekkorból épphogy kilépett, saját nevelésű 19 éves Czérna Erik, valamint a nyáron Gyirmótról érkezett, az erősödő kisvárdai identitását ennek a felkérésnek a teljesítésével is kifejező Széles Imre Antal olvasott fel.

Hogy melyek voltak ezek a művek? Hamarosan kiderül."

Czérna a mostani idényben kettő, míg Széles öt NB I-es meccsen jutott szóhoz a Várdában. 
 

Legfrissebb híreink