Kisvárda: rutinos védőt igazoltak

Az új játékossal 1+1 éves szerződést kötöttek.

Forrás:

Baranyai Ádám után újabb játékos érkezését jelentette be a Kisvárda. Rubus Tamással 1+1 éves szerződést kötött a vezetőség, a 29 esztendős védő az előző szezonban a Nyíregyházát erősítette. A várdai klub a következő közleménnyel számolt be a transzferről:
 
"Csapatunkban folytatja pályafutását Rubus Tamás, a 29 éves védő egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a Kisvárda Master Goodhoz. A békéscsabai születésű és nevelésű játékos megfordult Újpesten is (három esztendőt töltött a lila-fehéreknél, közben fél évig a Vasasban szerepelt kölcsönben), majd 2013 óta hat éven át a Nyíregyháza Spartacust szolgálta, 137 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, amivel a 2010-es évek szereplési klubrangsorában a második helyen áll. A Spartacusban 16 meccset játszott az NB I-ben, és védő létére hat gólt is szerzett nyíregyházi időszakában. Az élvonalban összesen 33 meccsen jutott eddig szóhoz, azokon egy gólt szerzett.
 

Megvan a Kisvárda első igazolása - NB1.hu

Megvan a Kisvárda első igazolása

„Közeledve a harmincadik születésnapomhoz, nem igazán gondoltam, hogy lesz még NB I-es lehetőségem, de nagyon örültem a kisvárdai megkeresésnek – mondta honlapunknak Rubus Tamás. – Békéscsabai születésűként a mások opcióm az volt, hogy úgymond hazatérek, de kihívásnak érzem, hogy még az élvonalban bizonyítsak, végül ez döntött a Kisvárda javára. Nem vagyok az a vándormadár típus, hat éve fordult velem elő utoljára, hogy be kellett illeszkednek egy új közösségbe, de nem hiszem, hogy ezzel gondom lesz majd, nem vagyok az a típus, aki ne fogadtatná el magát a csapattársaival. Igazából csak egy hetet pihentem, azóta rendszeresen edzek, jó állapotban várom a felkészülés kezdetét.”
 
A csapatunkhoz korábban aláírt Baranyai Ádám korábban Újpesten, a második csapatnál volt csapattársa Rubus Tamásnak."
 

Legfrissebb híreink