nb1.hu

Kisvárda: Révész Attila nem zárja ki az edzőváltást

Már tárgyalt is egy külföldi edzővel.

A Kisvárda az előző szezonhoz hasonlóan a mostani idényben is jól szerepel az NB I-ben. A Várda 16 meccs alatt 25 pontot szerzett, ezzel a harmadik helyen telel. A képet kissé árnyalja, hogy az év utolsó két bajnokiját elbukták a kisvárdaiak, előbb a ZTE győzte le őket 3-0-ra, majd a Vidi otthonában futottak bele egy 4-1-es zakóba.

Révész Attila a sportal.hu-nak adott egy hosszabb interjút a csapat teljesítményéről. A sportigazgató sosem kerülgette a forró kását, és most is őszintén beszélt. Elmondta, elégedetlen az edzők munkamoráljával, így elképzelhető, hogy edzőváltás jön.

Íme a beszélgetésből a fontos részletek:

"Miben kellett volna változtatniuk?

A munkamoráljukkal továbbra sem vagyok megelégedve, márpedig, ha megállapodunk valamiben, és az nem teljesül, akkor az az illető nem végezte el a feladatát.

Kemény kritika.

Nézze, számomra elfogadhatatlan, hogy nincs fegyelem az öltözőben, nincs egyéni képzés, nincsenek elvégezve az elemzések. Szeretném elérni, hogy ne csak az edzést tudják le az edzők és a játékosok, aztán mindenki megy a dolgára. A külföldi labdarúgókkal nincs gond, sokkal jobban állnak a feladathoz.

Edzőváltás lesz a télen?

Elképzelhető, de még nem döntöttem el. Ha mégis, kizárólag külföldi edző jöhet szóba. Már tárgyaltam is eggyel, sőt megmutattam neki az infrastruktúrát."

Révész azt is elmondta, hogy december tizedike után pihenő jön, és január elején kezdődik a felkészülés, addig mindenképpen döntés születik az ügyben. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek