Kisvárda-Puskás Akadémia: tartalékosan a tabella élén Hornyákék - GÓLOK TÖRTÉNETE

Esélyt sem adtak a hazaiaknak a felcsútiak.

Forrás: kisvardafc.hu

KISVÁRDA-PUSKÁS AKADÉMIA 0-3

Kettőből kettő. A Puskás Akadémia úgy vezeti a bajnokságot jelen pillanatban, hogy egy meccsel kevesebbet is játszott. A tartalékos csapat egyszerűen felőrölte a Kisvárdát, valódi esélyt nem is adva a hazai csapatnak.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: HORNYÁK ZSOLT

Nincs könnyű helyzetben a Puskás Akadémia trénere, hiszen a koronavírus miatt több játékosa is kiesett. Ennek ellenére ütőképes csapatot tudott összerakni, amivel az élre is állt a bajnokságban.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: NAVRÁTIL BEADÁSA

A 12. percben megszerezhette volna a vezetést a Kisvárda, Navrátil beadása után. A focista becsapta a védőjét, majd centerezett, a labda Spandlerről a saját kapuja felé pattant, de Auerbach hárítani tudott.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

29. perc: Baranyai Buktatta a 16-oson belül Komáromit, tizenegyes. A labda mögé Plsek állt oda, aki laposan a bal alsóba helyezett. 0-1

72. perc: Kiss Tamás a félpályától Nagy Zsolthoz passzolt, majd a jobb szélen megiramodó Komáromi kapta tőle a labdát. A játékos 7 méterről laposan a jobb alsóba rúgta a zsugát. 0-2

88. perc: Egy jobb oldali szöglet után Hej röviden szabadított fel, Nagy Zsolt pedig köszönte szépen a lehetősége és 12 méterről a kapuba bombázott. 0-3

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Kisvárda Újpestre látogat, míg a Puskás Akadémia a Videotonnál vizitál.

JEGYZŐKÖNYV:

OTP BANK LIGA: 2. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD–PUSKÁS AKADÉMIA FC 0–3 (0–1)

Kisvárda, Várkerti Stadion, 2250 néző. Vezette: Bogár Gergő (Márkus T., Medovarszki J. – Solymosi P., Andó-Szabó S.)

KISVÁRDA: Dombó – Hej, Datkovic, Ene, Baranyai – Lucas, Szimovics (Zlicsics, 63.) – Navrátil (Bumba, 65.), Cukalasz, Camaj (Horváth Z., 79.) – Viana. Vezetőedző: Supka Attila.

PUSKÁS: Auerbach - Radics, Spandler, Hadzsiev, Deutsch - Szolnoki, Plsek – Komáromi (Tamás N., 85.), Corbu (Weslen Junior, 71.), Nagy Zs. - Kiss T. (Sipos G., 90.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt.

Gólszerzők: Plsek (30.), Komáromi (72.), Nagy Zs. (88.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS, SZOMBAT: 9.07

Legfrissebb híreink