Kisvárda-Puskás Akadémia: Supka többet várt

Hornyák Zsoltnak elment a hangja.

Forrás: Kisvárda/Facebook

Mint ismert, a Puskás Akadémia 1-0-ra győzött a Kisvárda otthonában, a mérkőzés után szóba is került a hazaiaknál az edzőváltás lehetősége.

 

Hirtelen megbeszélés a meccs után: edzőváltás lesz Kisvárdán? - NB1.hu

 

 

Supka Attila szerint a gólig sikerült azt játszaniuk, amit elterveztek, míg Hornyák az ellenfél méltatása mellett köszönetet mondott a saját csapatának. Így nyilatkoztak a vezetőedzők a meccs után:

Supka Attila (Kisvárda): ,,Megint játszottunk egy olyan meccset, amiben az eredmény után kellett rohanni. Megpróbáltunk felépíteni egy olyan játékot, amelyben lezárjuk a területet az ellenfél gyors és technikás játékosai előtt. Ez sikerült is a kapott gólig, ami átírta a játéknak a menetét. Ez már hétről-hétre így van, hogy egy idő után rohannunk kell az eredményért és nem sikerül az azokat a helyzeteket értékesíteni, amiket ki tudunk dolgozni.”

Többet várna el a szélsőitől, mert nem tudnak a helyzeteikből gólokat szerezni. A játékosok hozzáállásával nincs baja Supkának, de amíg nem tudnak gólt rúgni, addig nem tudnak majd meccseket nyerni.

 

Újabb lépést tett meg a Puskás Akadémia az ezüstérem felé - NB1.hu

 

 

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): ,,Nagyon örömteljes eredményt értünk el, Kisvárdán sohasem egyszerű a játék. Ma is agyon szervezetten védekezett a Várda, nehezen tudtuk megtörni a védelmet, a középpályán nagyon jól levédekeztek bennünket. Az volt a szerencsénk, hogy egy hosszabb labdával fel tudtuk nyitni a védelmüket, ami gólt eredményezett. A második félidőben már nyitottabb volt a játék, mivel a hazaiaknak kellett menniük az eredmény után. Ezekből, főként a végefelé gólhelyzetekig is eljutottak. Számunkra nagyon fontos ez a három pont, nagyon szépen köszönöm a csapatomnak a mutatott játékot."

Hornyák nehezen élte meg az utolsó tíz percet, mert veszélyes támadásokat vezetett a Kisvárda. Az allergiája is előjött, ezért kicsit elment a hangja. Még mindig nem foglalkozik a második hellyel, meccsről meccsre szeretnének jó teljesítményt nyújtani. 

Legfrissebb híreink