Kisvárda-Puskás Akadémia: sokba került a kihagyott tizenegyes - a gólok története

Drámai hajrát hozott a meccs.

Forrás: MTI

Kisvárda-Puskás Akadémia 1-1

Kisvárdán is ellentétes célokat szem előtt tartó csapatok mérték össze az erejüket. A hazaiak az NB I-es tagság meghosszabbításért küzdöttek, míg a felcsútiak a dobogóra állnának fel a szezon végén. A második félidőben ugyan tizenegyest kapott a kisvárdai alakulat, de Viana próbálkozását hárította Tóth Balázs.

Security Check Required

 

A hajrában egy kapu előtti kavarodás során Sassá volt a legjobb helyen. Talán már sokan elkönyvelték a várdai győzelmet, de a hosszabbításban jött a csattanó, és ponttal távozott a Puskás Akadémia.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: TÓTH BALÁZS

A Puskás Akadémia kapusa magabiztos teljesítményt nyújtott, sőt, a második félidőben kivédte a tizenegyest is, aminek köszönhetően főszereplővé vált. A bravúrja pontot ért a vendégeknek. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: MEISNER GÓLJA

Ugyan aktívabb volt a Várda, sőt, sokáig úgy tűnt, hogy meg is nyeri a mérkőzést, de a hajrában aztán kicsikart egy pontot a felcsúti együttes. Ez a gól akár bronzot is hozhat a Puskás Akadémiának. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

86. perc: Kisebb kavalkád alakult ki a Puskás Akadémia kapuja előtt. Végül Sassá volt a legjobb helyen, a brazil játékos hét méterről tüzelt a kapuba (1-0).

Security Check Required

 

93. perc: A hosszabbításban jött a dráma. Meissner egy lecsorgó labdát kb. 10 méterről vágott a kapuba (1-1).

Security Check Required

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Puskás Akadémia az utolsó fordulóban a Budapest Honvédot fogadja. Amennyiben nyer a felcsúti csapat, biztosan megszerzi a harmadik helyet. A Kisvárda a Diósgyőr otthonában fejezi be a mostani szezont.

JEGYZŐKÖNYV: 

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-0)
Kisvárda, 2875 néző, v.:
Pintér Cs.
gólszerzők: Sassá (85.), illetve Meissner (94.)
sárga lap: Hej (55.), Lucas (67.), Sassá (86.), Rubus (88.), illetve Deutsch (65.), Nagy Zs. (67.), Knezevic (89.)
Kisvárda Master Good: Dombó - Hej, Rubus, Kravcsenko, Protic (Baranyai, 91.) - Lucas, Bumba (Sassá, a szünetben) - Simovic, Cukalasz (Ene, 87.), Kovácsréti - Viana (Tischler, 80.)
Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Nagy Zs., Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. (Mebrahtu, 90.) - Urblík (Plsek, 69.), Van Nieff - Slagveer, Knezevic, Gyurcsó - Vanecek (Favorov, 82.)

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

Legfrissebb híreink