Kisvárda-Puskás Akadémia: pontot ért a helyes logisztika - reakciók

Eltaktikázták a mérkőzést a vendégek.

Forrás: kisvardafc.hu

Döntetlennel zárult a Puskás Akadémia kisvárdai vendégjátéka az NB I 3. fordulójában, miután a felcsútiak korai góljára a mérkőzés vége előtt pár perccel válaszolni tudtak a hazaiak. 


“Csodálatos volt a csapat mai teljesítménye, tisztában voltunk azzal, hogy fáradtabbak leszünk, de próbáltunk a stábbal kicsit logisztikázni az összeállításon. Tóth Balázs remek védéseket mutatot be a kapuban az első félidőben. Voltak pontatlanságok, ezeken változtattunk félidőben, úgy gondolom, hogy ez jól sikerült, nagyon jól tudtunk bontani a széleken. A második félidőben egyértelmű fölényben játszottunk, én úgy érzem megérdemeltük volna a mai mérkőzésen a győzelmet, de nem vagyunk elégedetlenek, mert tisztában vagyunk vele, hogy milyen teljesítmények vannak a háttérben. Örülünk, hogy a csapat továbbra is jó futball bemutatni” - mondta Török László a Kisvárda vezetőedzője. 


“Meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést, az első félidőben több gólt is szerezhettünk volna a lehetőségek megvoltak. Ott dőlhetett volna el a mérkőzés. A második félidőben passzívak voltunk, magunkra húztuk az ellenfelet, aminek a kárunkra meg is lett az eredménye. Jobbak voltunk szerintem, mint a Kisvárda, ők fáradtan mozogtak erre szerettünk volna építeni. Standard szituációból kaptuk a gólt, amit nem szabadott volna hagyni. Az első félidővel elégedett voltam, a másodikkal már nem annyira” - nyilatkozta a mérkőzést követően Hornyák Zsolt a Puskás Akadémia vezetőedzője. 


Kisvárda-Puskás Akadémia 1-1 (0-1)
Kisvárda, Várkerti Stadion vezette: Pintér Csaba
Kisvárda: Hindrich - Hej, Kravcsenko, Kovacic, Leoni - Karabeljov, Ötvös(Melnyk 73.) Asani, Makowski (Vida K. 57.),Navrátil(Mesanovic 57.) - Ilievszki(Camaj 73.)
Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Mezgrani, Stronati, Batik, Spandler - Baluta,(Favorov 79.) Van Nieff, Corbu - Kiss T.(Major M.79.), Zahedi(Puljic 59.) Komáromi 
gólszerzők: Van Nieff (12.), Mesanovic (87.)
sárgalap:Spandler (28.) Komáromi (77.)
 

Legfrissebb híreink