Kisvárda-Puskás Akadémia: a bíró miatt borítékolható a végeredmény? - előzetes

Supka alapvető dolgokat hiányol.

Forrás: kisvardafc.hu

Hétközi fordulóval folytatódik az NB I. A 24. játéknap nyitányán a Kisvárda a Puskás Akadémiát látja vendégül. Supka Attila csapata az előző két fordulóban nem tudott pontot szerezni, sőt, a Paks és a Budafok elleni összecsapáson a gólszerzés sem jött össze. A tabellán a felcsútiak jelenleg a második helyen állnak a táblázaton, ennek ellenére a kisvárdaiak látnak esélyt a sikerre.

"Ha elkapjuk a fonalat, és mindenki azt hozza ki magából, amit kérünk és elvárunk tőle, akkor ezt a mérkőzést meg tudjuk nyerni" - szögezte le Supka a Kisvárda hivatalos weboldalának, aki azt is elmondta, hogy az utóbbi időben nem látta a csapatán a tüzet és az akaratot.

Supka abban is bízik, hogy játékosai végre betalálnak.

 

"Teljesen mindegy, hogy ki szerzi a gólt, csak jusson már végre a kapuba a labda. Ahogy mondani szoktuk, szúrjunk le egy ásót a kapu elé, aztán az sem baj, ha arról pattan be...

 

A viccet félretéve, vannak olyan játékosaink, akik akár átlövésből, akár szöglet- vagy szabadrúgásvariáció után képesek gólt szerezni. De teljesen mindegy, hogy miből szerezzük a gólt, csak az lenne a lényeg, hogy mi szerezzünk vezetést, és onnantól kezdve sokkal könnyebb lenne a helyzetünk. Az utóbbi meccseinken rendre az eredmény után kellett, többször a meccs korai szakaszában kerültünk hátrányba, ezt most mindenképpen el kell kerülnünk" - hangsúlyozta a Kisvárda vezetőedzője.

A Puskás Akadémia számára az előző hét nem sikerült valami jól, hiszen búcsúzott a Magyar Kupától, majd a bajnokságban a Honvédtól szenvedett vereséget. Hornyák Zsolt játékosainak most esélyük nyílik a javításra. 

A találkozót Bogár Gergő fogja vezetni, a fiatal spori nem jó ómen a Kisvárdának. Amikor Bogár fújta a sípot a várdaiak Puskás Akadémia elleni meccsein, mind a három alkalommal vereséget szenvedtek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek - erről az érdekes statisztikáról a Kisvárda weboldala világít rá.

Bíróküldés: bizakodhatnak a diósgyőriek? - NB1.hu

 

A Kisvárda-Puskás Akadémia mérkőzés 15.15-kor kezdődik. 

A tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink