Kisvárda-Paks: Bognárnak sem sikerült

Helycsere a táblázaton.

Forrás: MTI

Kisvárda-Paks 3-1 (2-1)

A válogatott szünet után rangadóval folytatódott az NB I: a játéknap előtt harmadik helyen álló Kisvárda a második Pakssal csapott össze. A paksiak még nem tudtak három pontot szerezni a kisvárdaiak otthonában, és ezt a sorozat péntek este Bognár Györggyel sem sikerült megszakítani. A hazaiak a 18. percben szerezték meg a vezetést, de egy öngóllal még egyenlítettek a Tolna megyeiek. Aztán a félidő végén ismét előnybe került a Várda, és erre már nem tudott válaszolni a paksi együttes. Sőt, a második játékrész hajrájában a csereként beszálló Jelena végleg elvarrta a szálakat. A sikerének köszönhetően Supka Attila legénysége már a második pozíciót birtokolja. A Paks pedig amióta Bognár György a vezetőedző, először maradt alul.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A MÁSODIK HAZAI GÓL

Az első félidő végén (tehát lélektanilag jó pillanatban) egy szemre is tetszetős támadás végén tudta ismét megszerezni a vezetést a Kisvárda.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: DRITON CAMAJ

Az első két gólban főszerepet vállalt a 23 éves légiós, így nagy szerepe volt a sikerben. 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

18. perc: Sassá szólója után Camajhoz került a labda, aki Bumbát hozta helyzetbe, a román játékos pedig néhány méterről lőtt a paksi kapu közepébe (1-0).

30. perc: Bertus a bal oldalról ívelt középre, Hahn János érkezett gólra éhesen, de végül Rubus a saját kapujába fejelt (1-1). 

44. perc: Szép támadást épített fel a házigazda, Camaj passzolt Navratilhoz, akit a kapujából kifutó Hegedüs sem tudott megzavarni (2-1).

86. perc: Egy kontrát vezetett a Kisvárda, Kovácsréti nevéhez fűződik a gólpassz, az i-re a pontot pedig Jelena tette fel (3-1).

A KÖVETKEZŐ FELADAT

A Kisvárda a következő héten a Budafokot látja vendégül, míg a paksiak ismét idegenben lépnek pályára, Bognár György fiai az Újpest otthonában vizitálnak a tervek szerint.

JEGYZŐKÖNYV

Kisvárda Master Good-Paksi FC 3-1 (2-1)
Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.:
Káprály
gólszerzők: Bumba (18.), Navratil (44.), Jelena (86.), illetve Rubus (30., öngól)
sárga lap: Sajbán (47.), Gévay (71.), Lenzsér (71.), illetve Jelena (73.)
Kisvárda: Dombó - Melnyik, Datkovic, Rubus, Hej - Lucas, Cukalasz - Navratil (Kovácsréti, 76.), Bumba (Karaszjuk, 80.), Sassá - Camaj (Jelena, 64.)
Paks: Hegedűs - Lenzsér, Gévay, Szabó J. - Osváth (Kulcsár, a szünetben), Balogh B., Böde, Bertus (Ádám, 61.) - Hahn, Bognár, Haraszti (Sajbán, a szünetben)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink